Δείτε ποιο είναι το highlighter που πρέπει να αποκτήσετε ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε

Το highlighter είναι το αγαπημένο σας προϊόν. Όχι μόνο το καλοκαίρι που η επιδερμίδα σας είναι ηλιοκαμένη ούτε τις γιορτινές μέρες. Το χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προκειμένου να αποκτήσετε φυσική λάμψη ή εξεζητημένο look. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας αλλά και την περίσταση.

Το πιθανότερο είναι να σας αρέσει ένα συγκεκριμένος τύπος λάμψης. Αυτό σημαίνει ότι στο νεσεσέρ σας πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο προϊόν,

εκείνο που θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Διαφορετικό look χαρίζει ένα προϊόν σε μορφή πούδρας και εντελώς άλλο ένα κρεμώδες. Η απόχρωση αλλά και το shimmer που μπορεί να περιέχει, επίσης διαφοροποιούν το αποτέλεσμα και το φινίρισμα.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας, καθένα από τα οποία δίνει διαφορετικό τελείωμα στην επιδερμίδα. Εσείς θα επιλέξετε το κατάλληλο.

Chanel Illuminating Powder: Η υφή του κινείται μεταξύ κρέμας και πούδρας και το αποτέλεσμα είναι chic, απαλό και υπέροχο.Για όσες από εσάς θέλετε να σας ρωτούν τι έχετε κάνει και λάμπετε ολόκληρη σήμερα.

Tom Ford Soleil Glow Drops: Ρευστό και απαλό είναι κατάλληλο για την super λάμψη τύπου JLo. Το απλώνετε σε όλο το πρόσωπο αν θέλετε συγκλονιστικό look ή μερικές σταγόνες στα ζυγωματικά.

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter: Χρυσό και έντονο. Όχι, δεν είναι κατάλληλο για διακριτικές εμφανίσεις αλλά για βραδινές και εντυπωσιακές.

Laura Mercier Face Illuminator: Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή πούδρας που σας χαρίζει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όσο διακριτικό ή έντονο αποτέλεσμα θέλετε. Αυτό έχει να κάνει με την ποσότητα που θα απλώσετε αλλά και με την εφαρμογή. Μπορείτε με ένα πινέλο να δημιουργήσετε ένα χρυσό πέπλο σε όλο το πρόσωπο ή να τονίσετε συγκεκριμένα του σημεία.

NYX Strobe of Genius Illuminating Highlighter Palette: Μια ολόκληρη παλέτα στη διάθεση σας με 7 διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Λάμψη, ματ φινίρισμα, bronze ή με shimmer. Χρησιμοποιείτε το καθένα ξεχωριστά ή τα αναμειγνύετε.

Becca Shimmering Skin Perfector Best Highlighter: Είναι το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική και το αγαπημένο των celebrity make up artists. Χαρίζει ιδριδίζουσα λάμψη που διαρκεί όλη μέρα.

Κεντρική photo: Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Castle bob: Δείτε το κούρεμα που υιοθέτησαν τα it girls και έρχεται από τα μακρινά 20’s

H Gigi Hadid έχει ανεβάσει το μονοχρωματικό make up σε άλλο επίπεδο και πρέπει να το δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα