Δείτε τα beauty προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ της Meghan Markle

Για τη ρουτίνα περιποίησης καθώς και για το make up look της Meghan Marke έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις. Ξεκινώντας πάντα από τον νυφικό της beauty look που έγινε σε μία μέρα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Το no makeup makeup look και οι φακίδες της ήταν τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς. Και φυσικά όλες οι γυναίκες και όχι μόνο οι Βρετανίδες θέλουν να γνωρίζουν τα αγαπημένα της προϊόντα, εκείνα που υπάρχουν στο νεσεσέρ της και χρησιμοποιεί τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Κι επειδή τίποτα δεν μένει

πλέον κρυφό αποκαλύφτηκαν. Τόσο η ίδια σε συνεντεύξεις της όσο και οι beauty experts που επιμελούνται το look της τα αποκαλύπτουν.

Ας τα δούμε λοιπόν:

Tatcha Polished Classic Rice Enzyme Powder: Πρόκειται για ένα προϊόν απολέπισης που η Δούκισσα του Sussex λατρεύει. Μόλις έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα αποκτά τη μορφή αφρού και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα απαλά.

Charlotte Tillbury Revolution Lipstick, Very Victoria: Το nude κραγιόν που φορούσε και στους αρραβώνες της.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation: Μια φόρμουλα που αγαπούν πολλές celebrities αλλά κυρίως η Meghan. Χαρίζει ανάλαφρη όψη και μέτρια κάλυψη. Πρέπει άλλωστε να είναι ορατές οι φακίδες της. Η Markle άλλωστε τονίζει στους ειδικούς που επιμελούνται το μακιγιάζ της πως δεν θέλει μεγάλη ποσότητα φον ντε τεν και κυρίως όχι βαριές φόρμουλες.

Nivea Skin Firming Hydration Body Lotion: Η οικονομική κρέμα σώματος είναι η αγαπημένη της εδώ και πολλά χρόνια και το είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξη της από την εποχή που ήταν ηθοποιός.

Nars Blush, Orgasme: Χάρη στη Meghan έχει γίνει το διασημότερο blush ever. Το χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Suits όπου πρωταγωνιστούσε. Έκτοτε υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ της.

Dior Diorshow Iconic High Definition Lash Curler Mascara: Το αποκάλυψε και πάλι η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της. Είναι η μοναδική που παραμένει στη θέση της για ώρες.

Yves Saint Laurent Touche Eclat: Είναι το κονσίλερ-θρύλος. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το νεσεσέρ της. Εκτός από κάλυψη χαρίζει και λάμψη στα σημεία και όπως η Meghan είχε δηλώσει το μόνο που χρειάζεται είναι το συγκεκριμένο προϊόν, καμπύλες στις βλεφαρίδες, και λίγο blush.

MAC Eye Kohl, Teddy: Ένα καφέ μολύβι ματιών με μια μικρή υποψία χρυσού. Για πρώτη φορά το εφάρμοσε στα μάτια της η make up artist Kayleen McAdams και από τότε το λάτρεψε.

Chanel Sublimage Le Teint Ultimate Radiance-Generating Creme: Ένα φον ντε τεν που αφήνει φινίρισμα πούδρας. Το χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στα γυρίσματα του Suits και εντυπωσιάστηκε από τη φυσική λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο άρωμα του Βασίλη Ζούλια είναι vintage και ονειρικό

Τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών του Φθινοπώρου σύμφωνα με τους διασημότερους nail artists

Keywords
Τυχαία Θέματα