Δεν φαντάζεσαι ποια θα είναι η top τάση της άνοιξης!- Το trend που θα λατρέψεις

Σε λίγες μέρες θα υποδεχτούμε την άνοιξη και ήδη είμαστε έτοιμες (έστω και ψυχολογικά) για τα looks που θα υιοθετήσουμε και αυτή τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και από τις προηγούμενες Εβδομάδες Μόδας σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και Λονδίνο έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας για το ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν.

Μια από τις επικρατέστερες είναι αυτή που μας «καλεί» να φορέσουμε σορτς και βερμούδες στην καθημερινότητά μας. Ο

οίκος Chloe παρουσίασε μια μεγάλη ποικιλία με σορτς και μας έδειξε πιθανούς τρόπους styling.

H δερμάτινη βερμούδα είναι must και θα τη φορέσουμε πολύ όλη την άνοιξη. Συνδύασέ την με πουκάμισο και blazer για τη δουλειά ή με έναν κορσέ (όπως στη φωτογραφία) και ψηλοτάκουνα πέδιλα για μια βραδινή έξοδο.

Mια λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε στο show του γνωστού οίκου μόδας ήταν ότι τα μοντέλα κάτω από τα σορτς τους φορούσαν μποξεράκια που άφηναν να φανούν ελάχιστα στο κάτω μέρος.

Τα ριγέ σορτς μας θυμίζουν κάτι από τα παλιά και μπορείς να τα φορέσεις είτε με t-shirt, blazer και sneakers για casual look είτε με πουκάμισο και combat boots για ένα εναλλακτικό office look.

Tα short suits είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και θα σου λύσουν τα χέρια στο καθημερινό ανοιξιάτικο styling που θέλεις να κάνεις στο γραφείο ή μια χαλαρή βόλτα. Φόρεσέ τα με sneakers για ένα κομψό athleisure look. Συνδύασε με κοσμήματα για να δώσεις λίγη περισσότερη λάμψη στην εικόνα σου.

© Victor VIRGILE/Gamma-Rapho / Peter White / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: 10 στιλιστικά τρικς για να αντιγράψεις το στιλ της Olivia Palermo- Τα πιο ωραία trends που υιοθετεί η γνωστή fashionista

Negin Mirsalehi: H πιο sexy influencer μας δείχνει 5 looks για βραδινές εξόδους που εντυπωσιάζουν!- Αυτά τα outfits θα τα λατρέψεις

Η Kendall Jenner υιοθετεί σήμερα μια από τις τοπ τάσεις του 2000!- Ποιο trend «κέρδισε» το γνωστό μοντέλο;

Keywords
Τυχαία Θέματα