Ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή: “Θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια…”

Το βράδυ της Δευτέρας (24/2) ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον γάμο που έκανε στο παρελθόν. Μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη μετά τον χωρισμό του και περιέγραψε ένα περιστατικό που τον συγκίνησε.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Αγάπησα βαθιά. Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχεται το άλλο πρόσωπο. Παντρεύτηκα σε νεανική ηλικία.

Ήμουν παντρεμένος δύο χρόνια σχεδόν. Εγινε ινκόγκνιτο, γιατί είχα απόσταση με τους γονείς μου. Ήταν έρωτας βεβαίως. Τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια… Υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Δε μου μίλαγε, ενώ προσπαθούσα να μιλήσουμε για πολλά χρόνια.

Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε “μαμά μαμά η Κατακουζήνα”. Οπότε γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Τότε ποια είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει “και να θέλω να ξεχάσω τα παιδιά μου είναι φαν”. Ήταν πολύ συγκινητικό”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλόνισε η σύζυγος του Kobe Bryant: «Μωρό μου, να προσέχεις την Gigi» 

Masterchef: Η Κατερίνα Λένη πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια! Της τα έψαλαν οι κριτές!

Κατερίνα Λένη – Γιώργος Λασκαρίδης: Η off camera κουβέντα στο Masterchef και το άσχημο κλίμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα