Δεν ξέραμε ποιο body lotion ή body cream να διαλέξουμε από τη νέα σειρά περιποίησης σώματος bioten

Δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίσουμε την ε.μ.μ.ο.ν.ή που έχουμε με την περιποίηση και συγκεκριμένα με την ενυδάτωση. Εδώ στο faysbook.gr είμαστε αυθεντικά beauty junkies και αν ανοίξεις αυτή τη στιγμή τα συρτάρια μας θα βρεις ένα στιλό και 15 κρέμες #sorrynotsorry αλλά δεν είναι αυτό ακριβώς το θέμα μας σήμερα.Το θέμα μας σήμερα είναι η νέα σειρά περιποίησης σώματος bioten αποτελούμενη από body lotion & body creams. Η σειρά που μας έβγαλε εκτός προγράμματος σε σημείο

που… έπρεπε να βγάλουμε πρόγραμμα για να μην χρειαστεί να διαλέξουμε μόνο ένα προϊόν.

Βλέπεις, είναι η πρώτη ίσως φορά που δεν μπορούμε να διαλέξουμε ένα μόνο άρωμα, μία μόνο υφή, ένα μόνο προϊόν. Και τα έξι νέα αρώματα του bioten είναι τόσο απολαυστικά που δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε κανένα! Σκεφτήκαμε λοιπόν να τα βάλουμε σε σειρά και να βγάλουμε ένα… εβδομαδιαίο πρόγραμμα ενυδάτωσης και απόλαυσης. Θα σου εξηγήσουμε…

Δευτέρα: bioten Beloved Cocont
Μιας που κάθε Δευτέρα είναι δύσκολη αποφασίσαμε να ξεκινάμε την εβδομάδα με μία νότα εξωτισμού στην ενυδάτωσή μας. Η συγκεκριμένη λοσιόν μάλιστα, εκτός από ΥΠΕΡΟΧΟ άρωμα εξωτικής καρύδας, περιέχει 100% φυσικά έλαια καρύδας, buriti και marula που κάνουν το δέρμα απίστευτα απαλό. Κάπως έτσι λοιπόν η εβδομάδα ξεκινά πιο όμορφα…

Τρίτη: bioten Supreme Nutri Oil
Η Τρίτη αποφασίσαμε πως θα είναι η ημέρα της θρέψης και γι᾽αυτό σκοπεύουμε να αφήνουμε το 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και το μέλι αυτής της λοσιόν να κάνουν τα μαγικά τους. Βέβαια, η μυρωδιά της είναι τόσο λαχταριστή που πρέπει να θυμόμαστε πως δεν τρώγεται αλλά ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος!

Τετάρτη: bioten Sureme Hyaluronic
Η Τετάρτη όπως ξέρεις είναι η μέρα που συμπαθούμε λιγότερο και για να αλλάξει αυτό, σκοπεύουμε να την κάνουμε την ημέρα εντατικής ενυδάτωσης . Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει η συγκεκριμένη λοσιόν κάνει θαύματα ακόμα και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες και… η μυρωδιά είναι ό, τι πιο δροσερό έχουμε μυρίσει. Η κρέμα μάλιστα είναι ιδανική ακόμα και για τις seriously αφυδατωμένες επιδερμιδες! Εντάξει, ίσως η Τετάρτη γίνει η μέρα ενυδάτωσης ΚΑΙ φρεσκάδας (χεχε).

Πέμπτη: bioten Beloved Vanilla
Η Πέμπτη είναι η ημέρα της βανίλιας στο εξής. Περιορίζουμε τη βανίλια σε μία ημέρα γιατί υπάρχει και το κακάο αλλά θα μιλήσουμε για αυτό παρακάτω. Με 100% φυσική βανίλια και άρωμα που μας κάνει να σκεφτόμαστε κουλουράκια, cupcakes, κέικ και παγωτά η συγκεκριμένη λοσιόν μας έχει δώσει έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούμε για την Πέμπτη aka προ-Παρασκευή!

Παρασκευή: bioten Beloved Cocoa
Θυμάσαι που σου είπαμε για το κακάο; Ε λοιπόν, αυτή η λοσιόν περιέχει 100% φυσικό βούτυρο κακάο και έλαιο macadamia και γι᾽αυτό μυρίζει σαν σοκολατένιο γλυκό! Υπάρχει καλύτερη μέρα για… σοκολατένιους πειρασμούς από την Παρασκευή; Μην το πεις! Κάθε μέρα είναι μέρα για σοκολατένιους πειρασμούς αλλά είπαμε να μπούμε σε πρόγραμμα…

Σάββατο: bioten Bodyshape Firming
…και μετά από τους πειρασμούς έρχεται η περιποίηση και η πρόληψη. Εμπλουτισμένη με 100% φυσικό πράσινο καφέ και το Lipo-Detox (που καταπολεμά τις ατέλειες) δεν ενυδατώνει απλά σε βάθος αλλά βελτιώνει και την όψη του δέρματος κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς!

Κυριακή: bioten roulette!
Η Κυριακή είναι η μέρα που επιλέγουμε ανάλογα με τη διάθεσή μας… έχουμε όρεξη για κάτι δροσερό και φρέσκο; Φοράμε το Sureme Hyaluronic. Θέλουμε κάτι αισθησιακό και ενυδατικό; Φοράμε το Nutri Oil. Έχουμε όρεξη για κάτι λαχταριστό; Η Βeloved Vanilla είναι η επιλογή μας! Θέλουμε κάτι γλυκό; Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το Beloved Cocoa! Είμαστε σε exotic moodq Hello Beloved Coconut! Και τέλος…. Αν νιώθουμε την ανάγκη για λίγη extra περιποίηση επιλέγουμε το Bodyshape Firming. Το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι μπορούμε να διαλέξουμε ΚΑΙ το… level της ενυδάτωσης αφού ηνέα σειρά περιποίησης σώματος bioten διατίθεται σε ανάλαφρες, μεταξένιες λοσιόν και πολυτελείς, βελούδινες κρέμες!

Όποια και αν είναι όμως η επιλογή μας, ξέρουμε πως η πρωτοποριακή φόρμουλα της νέας σειράς περιποίησης σώματος του bioten αποτελείται από 83-90% συστατικά φυσικής προέλευσης και, όπως όλα τα προϊόντα του bioten, είναι paraben,paraffin και colorants free. Έτσι είμαστε σίγουρες πως προσφέρουμε στο δέρμα μας την πιο αγνή περιποίηση κάθε μέρα της εβδομάδας!

Ανακάλυψε περισσότερα στο biotencosmetics.com αλλά και στην επίσημη σελίδα του bioten στο facebook καθώς και στο instagram!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα