Δημήτρης Γιαννέτος: Το look που εμπνεύστηκε από τη Φαίη και του χάρισε βραβείο στο Harper’s Bazaar

Ο γνωστός hair stylist και make up artist Δημήτρης Γιαννέτος βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω του MadWalk 2019 – The Fashion Music Project που πραγματοποιούνται απόψε, καθώς θα επιμεληθεί το look της κολλητής του Ηλιάνας Παπαγεωργίου

που είναι η παρουσιάστρια της φετινής διοργάνωσης, αλλά και της Καλομοίρας.

Το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Γιαννέτος βρέθηκε και στο Πρω1νό και μιλώντας στη Φαίη μας θυμήθηκαν την ανατρεπτική αλλαγή που είχαν κάνει στα μαλλιά της τη χρονιά της μεταγραφής της από το MEGA στον ΑΝΤ1.

Στα πλάνα που προβάλονταν εκείνη την ώρα όπως από το Πρω1νό, ο Δημήτρης Γιαννέτος στάθηκε σε ένα look που είχε κάνει στη Φαίη μας αποκαλύπτοντας πως αυτό του έδωσε αργότερα το Beauty Award στο Harper’s Bazaar.

«Αυτό που βλέπω τώρα, το look που είχαμε κάνει είναι το πρώτο που είχα κάνει στη Maria Menounos στα Oscars και το Harper’s Bazaar Αγγλίας μου είχε δώσει το Beauty Award για το look. Ήταν “inspired by Φαίη Σκορδά”!», ανέφερε συγκεκριμένα ο hairstylist.

Δείτε το look στο σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα: Η απίστευτη αποκάλυψη της Φαίης για την πρώτη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 και τα ροζ μαλλιά που της έκανε ο Γιαννέτος!

Παγκόσμια πρωτοτυπία για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Δείτε τι ετοιμάζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα