«Έχω κάνει δίαιτα με 3 ποτήρια γάλα και 3 μπανάνες! 3 κιλά σε τρεις μέρες»

Λίγο πριν ξεκινήσει τις νυχτερινές του εμφανίσεις, το Πρω1νό συνάντησε τον Πάνο Κιάμο στα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ “Δυο μέτρα ουρανός”, ο οποίος εμφανίζεται ντυμένος ως πιλότος.

“Όταν ερμηνεύω κάτι νιώθω ένα σκίρτημα. Δεν μπορώ να πω τραγούδια που δεν τα πιστεύω ο ίδιος. Πως θα τα περάσω στον κόσμο;”, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής που παραδέχτηκε πως έχει πει και τραγούδια που δεν έχει καταλάβει εξαρχής ότι θα έκαναν επιτυχία: “Έχω πει τραγούδια που δεν έχω καταλάβει, όπως τη “Χαρτορίχτρα”. Ένα από τα τελευταία τραγούδια που ήρθαν στα χέρια μου και ήταν σχεδόν

έτοιμο να μπει στον δίσκο, είναι το “Τώρα τι να το κάνω” του Νίκου Οικονομόπουλου. Γίνονται αυτά”, εκμυστηρεύτηκε ακόμα ο Πάνος Κιάμος στην Μαίρη Αρώνη.

Πόσα έχουν αλλάξει από την πρώτη του επιτυχία;

“Από το “Χωρίς νερό” έχουν περάσει 22 χρόνια. Δεν έχει αλλάξει η όρεξη, το κέφι, η αγάπη για το τραγούδι. Έχει αλλάξει η εμπειρία, ο τρόπος που τραγουδάω. Το σημαντικό είναι ότι αλλάξαμε και μια γενιά και πως το ταξίδι μας έχει ακόμα πορεία”, λέει ο τραγουδιστής.

Ο Πάνος Κιάμος ακόμα εκμυστηρεύτηκε και για τις εξαντλητικές δίαιτες που κατά καιρούς έχει εφαρμόσει:

Έχω κάνει αρκετές εξαντλητικές δίαιτες. Έχω κάνει τις 3 μέρες με 3 ποτήρια γάλα και 3 μπανάνες. 3 μέρες, τρία κιλά. Τα έχω κάνει αυτά, δεν σημαίνει ότι είναι σωστό.”

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καράβας: Ο μέντορας του GNTM μιλά αποκλειστικά στο Πρω1νό για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τα σχόλια στο Πρω1νό για την αποχώρηση Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου από το GNTM

Masterchef: “Την ημέρα του τελικού πήγα στα στούντιο να συγχαρώ, αλλά έφυγα άρον άρον…”

Keywords
Τυχαία Θέματα