Είναι γεγονός: Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης

H Kylie Jenner είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Και αυτό χάρη στη σειρά μακιγιάζ που έχει δημιουργήσει. Δεν είναι και λίγο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει τώρα που ανακοίνωσε ότι λανσάρει σειρά περιποίησης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ακόλουθους και σίγουρα θα αυξηθούν κατά πολύ τώρα που αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα. Από τον περασμένο Οκτώβριο είχε αφήσει υπονοούμενα για το νέο λανσάρισμα

χωρίς όμως να κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες. Είναι κι αυτό μια πανέξυπνη κίνηση που αποδεικνύει ότι κάθε τι είναι σωστά σχεδιασμένο και μελετημένο. Όπως είναι γνωστό δεν λειτουργεί αυτόνομα, πίσω από το προφίλ αλλά και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα που τη συμβουλεύει. Και φυσικά υπάρχει πάντα η μητέρα της. Αφού εκείνη είναι η αρχηγός αλλά και η manager όλων των αδερφών Kardashian-Jenner.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 10 Μάι, 2019 στις 1:36 μμ PDT

Tον περασμένο Οκτώβριο λοιπόν η ίδια άφησε να διαρρεύσει ότι έχει δημιουργηθεί η επωνυμία Kylie Skin. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 22 του μήνα και φυσικά θα εξαντληθεί μέσα σε ελάχιστη ώρα όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα προϊόντα μακιγιάζ που φέρουν την υπογραφή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 11 Μάι, 2019 στις 4:53 μμ PDT

Η περιουσία της Kylie από τη σειρά μακιγιάζ μόνο ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια! Ήταν η πρώτη από τις αδερφές που δημιούργησε δικό της brand, το 2016. Ακολούθησε λίγο μετά η Kim Kardashian.

H ίδια μάλιστα λίγο πριν την κυκλοφορία τoυ Kylie Skin δήλωσε ότι ήταν κάτι που ονειρευόταν καιρό τώρα. Νοιώθει ότι ασχολείται με το συγκεκριμένο κομμάτι όλη της τη ζωή και πιστεύει ότι είναι πλέον έτοιμη να το εκμυστηρευτεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 11 Μάι, 2019 στις 11:51 πμ PDT

Χτίζοντας μια εταιρία με προϊόντα μακιγιάζ από το μηδέν της έδωσε τα εφόδια να κάνει το επόμενο βήμα που είναι η περιποίηση. Έχει στο πλάι της μια καινούρια ομάδα που εμπιστεύεται και δουλεύει πάνω σ’ αυτό. Είναι πρόκληση να κινηθεί τόσο στο χώρο του μακιγιάζ όσο και του skin care αλλά βρίσκεται ήδη σ’ αυτό το σημείο και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

Εμείς πάλι είμαστε σίγουρες ότι τα επόμενα 900 εκατομμύρια είναι κοντά.

Διαβάστε ακόμη:

Αδιάβροχο Εyeliner: Γιατί τη φετινή σεζόν το cat eye look είναι hugh trend

H Δούκισσα Νομικού υιοθέτησε το ωραιότερο sunkissed και μονοχρωματικό μαζί make up look του καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα