Έμαθες μόλις ότι σε απατάει; Δες τι να κάνεις σε περίπτωση που δεν θέλεις να χωρίσεις

Έμαθες μόλις ότι σε απατάει και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να σώσεις τη σχέση σου; Σε περίπτωση που νιώθεις πως μπορείς να τον συγχωρέσεις και δεν θέλεις να τον χωρίσεις θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια tips που θα σε βοηθήσουν και θα ΣΑΣ βοηθήσουν να είστε και πάλι ευτυχισμένοι.

#1. Καταρχάς έχεις δύο επιλογές. Είτε θα του πεις ότι το ξέρεις (σε περίπτωση που δεν το ξέρει) είτε δεν θα του το πεις και θα συνεχίσεις με τα επόμενα βήματα. Αν του το πεις θα πρέπει να συζητήσετε σοβαρά και να του δώσεις να καταλάβει πως είσαι διατεθειμένη

να προσπαθήσεις να σώσετε τη σχέση σας αν και εκείνος το προσπαθήσει και διακόψει κάθε επαφή με άλλη γυναίκα.

#2. Ξεκινήστε μαζί ψυχανάλυση για να μπορέσετε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά να βρείτε τι ήταν αυτό που έφταιξε στη σχέση σας. Χωρίς τη θεραπεία ζεύγους θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βελτιώσετε και να διορθώσετε τη σχέση σας.

#3. Παράλληλα θα πρέπει να κάνετε μια συζήτηση σε βάθος και να βρείτε, αν είναι εφικτό, ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απιστία; Μήπως του μιλούσες και του φερόσουν άσχημα; Μήπως του έλειπε η σεξουαλική επαφή; Μήπως έχει ο ίδιος κάποιο πρόβλημα; Μήπως αφέθηκες και δεν πρόσεχες πλέον καθόλου τον εαυτό σου;

#4. Από τη στιγμή που μάθεις ότι σε απατούσε καλό είναι να αλλάξεις την εικόνα σου τόσο για να νιώσεις και πάλι όμορφη και επιθυμητή αλλά και για να δει ξανά εκείνος σε εσένα αυτό που δεν έβλεπε τα προηγούμενα χρόνια. Στο εξωτερικό το αποκαλούν revenge body και σίγουρα θα σε τονώσει σε μεγάλο βαθμό.

#5. Φτιάξτε μια λίστα με όλα τα πράγματα που κάνατε όταν ήσασταν στα πρώτα χρόνια της σχέσης σας. Προσθέστε στη λίστα όλα αυτά τα πράγματα που θα θέλατε να κάνατε και δεν τα κάνετε. Ξεκινήστε να τα εφαρμόζετε. Σίγουρα η απιστία μπορεί να πληγώσει πολύ μια γυναίκα και θέλει μεγάλη δύναμη ψυχής για να συγχωρέσεις τον αγαπημένο σου. Ωστόσο αν υπάρχει ακόμα αγάπη ή θέληση τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν και ίσως η απιστία να είναι η αφορμή να φτιάξετε ξανά τη σχέση σας από το 0. Προσπάθησε λοιπόν να βλέπεις το πρόβλημά σας με αισιοδοξία και κάνε ένα βήμα κάθε μέρα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αν δεις ότι μετά τις αλλαγές κάτι στη σχέση σας έχει αλλάξει που δεν επιδιορθώνεται, ίσως θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να τραβήξετε χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε ακόμα: Να πώς θα διορθώσεις έναν ολοκληρωτικά κατεστραμμένο γάμο…

Αποφεύγει το σεξ; Δες τι μπορεί να φταίει και ανέλαβε δράση!

5 tips για να νιώσεις καλύτερα…αν μόλις τελείωσε η σχέση σου

Keywords
Τυχαία Θέματα