Ένταση προκάλεσε η είσοδος της Βίβιαν στο Game of love: ”Δεν με απασχολεί το μπάζο…”

Μετά την είσοδο των δύο νέων προσώπων, της Στέλλας και του Δημήτρη, ακόμη μία νέα παίκτρια κάνει την εμφάνισή της στο παιχνίδι και έρχεται να ταράξει τα νερά.

H Βίβιαν έκανε για πρώτη φορά χθες την εμφάνισή της στο reality γνωριμιών και από τα πρώτα λεπτά έγινε αντιληπτό πως δεν είναι και τόσο επιθυμητή από συγκεκριμένα πρόσωπα. Η Βίβιαν επέλεξε για συγκάτοικο στο δωμάτιο τον Παναγιώτη ενώ αμέσως μετά η παραγωγή του Game

of love του ανέθεσε την πρώτη του αποστολή. Οι δυο τους θα περνούσαν μια ολόκληρη μέρα στο Πόρτο Χέλι. Αυτό, ωστόσο, δεν άρεσε στην Στέλλα, την κοπέλα του Παναγιώτη, η οποία αποκάλεσε τη Βίβιαν “μπάζο”.

«Όταν άκουσα ότι ο Παναγιώτης θα βγει σε 24ωρη αποστολή με το κομμάτι το καινούργιο, τη Βίβιαν, πάγωσα, φρίκαρα. Του έριξε το βλέμμα μου το δολοφονικό… Με πήρανε ψιλοχαμπάρι, αλλά λίγο το κάλυψα μετά. Εντάξει, λέω με το μπάζο τώρα δεν θα φοβηθώ κάτι, δεν με απασχολεί», είπε η Στέλλα on camera.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γιακουμάτος-Μεταξά-Τσεπάνης ”καρφώνουν” τους πρώην συμπαίκτες τους στο Survivor: ”Ήταν το πρώτο βράδυ που ζήσαμε ήρεμα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα