Εσείς θα δημιουργήσετε μόνες σας το ωραιότερο μανικιούρ της σεζόν κι εμείς θα σας προτείνουμε τα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσετε

Πλησιάζουμε στα τέλη του μήνα και είναι λιγάκι δύσκολο να κλείσετε ραντεβού στη μανικιουρίστ σας πριν από την επόμενη εβδομάδα. Μη σκάτε. Εμείς σας έχουμε την καλύτερη λύση. Θα δημιουργήσετε το τέλειο nail look, μόνες στο σπίτι. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε 4-5 βερνίκια νυχιών στο νεσεσέρ σας, κατά προτίμηση σε παρόμοιες αποχρώσεις μιας και το μανικιούρ είναι ombre. Αυτό σημαίνει πως θα βάψετε

κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 16 Σεπ, 2019 στις 7:02 πμ PDT

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε και τα αγαπημένα σας χρώματα με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε το δικό σας multi color nail look, είναι επίσης μεγάλη τάση. Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν πως πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Δεν υπάρχουν κανόνες. Και κάτι ακόμη: Το συγκεκριμένο μανικιούρ ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 24 Ιούν, 2019 στις 8:07 πμ PDT

Θα πρέπει να ξεκινήσετε βέβαια με μια μικρή περιποίηση. Απλώστε στην περιοχή γύρω από τα νύχια μικρή ποσότητα ενυδατικού ελαίου ώστε να τα ενυδατώσετε και να τους χαρίσετε λάμψη. Στη συνέχεια λιμάρετε ώστε να τους διορθώσετε το σχήμα. Προσοχή, μην προσπαθήσετε να το αλλάξετε αυτό είναι δουλειά της μανικιουρίστ. Στη συνέχεια απλώνετε το base coat και περιμένετε για λίγο. Εφαρμόζετε το πιο σκούρο βερνίκι στον αντίχειρα και καταλήγετε με το πιο ανοιχτό στο μικρό δάχτυλο. Αν έχετε διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιών καλό είναι να απλώσετε την πιο απαλή στο παράμεσο.

Τέλος απλώνετε το top coat ώστε να “κλειδώσετε” το χρώμα και να χαρίσετε έξτρα λάμψη στο μανικιούρ σας.

Εμείς βέβαια σας έχουμε μια συγκεκριμένη πρόταση με τις αγαπημένες μας αποχρώσεις καθώς και τα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το μανικιούρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις 17 Σεπ, 2019 στις 11:05 πμ PDT

Θα χρειαστείτε τα: OPI Nail Lacquer στις αποχρώσεις ElePantastic Pink και Chocolate Moose, Essie Nail Color στις αποχρώσεις Yes, I Crayon και Set in Sandstone και τέλος το Nails INC στην απόχρωση Back to Life.

Extra Tip: Για να δείχνει άψογο το μανικιούρ σας απλώστε δύο στρώσεις βερνικιού.

Διαβάστε ακόμη:

Τα make up trends που θα δείτε παντού το 2020 είναι ένα κι ένα

Η επιστροφή του lip gloss είναι γεγονός και πρέπει να την υποδεχτείτε με τα ωραιότερα ever

Keywords
Τυχαία Θέματα