Φαίδρα Δρούκα: “Τους άντρες του χώρου τους βρίσκω πιο δειλούς και με περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα”!

Η Φαίδρα Δρούκα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μην Ψαρώνεις, η οποία κερδίζει ολοένα και περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Η ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γιο της και αποκάλυψε πως αυτό που την ενοχλεί περισσότερο είναι να βλέπει παιδιά που δεν έχουν τρόπους: “Σαν μαμά αυτό που με πειράζει είναι πως βλέπω παιδιά που δεν έχουν

καθόλου τρόπους! Δηλαδή παιδιά που μπορεί για παράδειγμα ο γιος σου να μου μιλήσει όπως θα μίλαγε στον γιο μου. Αυτό το πράγμα με ενοχλεί. Δεν είναι ο πληθυντικός. Θα μιλήσεις σε ένα παιδί, θα του απευθύνεις τον λόγο, να του κάνεις μία όχι παρατήρηση, αλλά αν έχει κάνει κάτι (που δεν έπρεπε) να του το πεις και να θα σε κοιτάξει και θα σε αντιμετωπίσει η συμμαθήτρια ή ο συμμαθητής του και όχι η μαμά του συμμαθητή του. Αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Γενικώς βλέπω ότι υπάρχει πολλή αγένεια και δεν υπάρχει συστολή σε σχέση με την αντίστοιχη ηλικία. Συμβαίνει συνέχεια! Το βλέπω και με θλίβει πολύ. Δεν χρειάζεται ένα παιδί να μην είναι αυθόρμητο, να μην κάνει σαχλαμάρες και πλάκα ή να χάσει την παιδικότητά του. Αλλά όχι να έχει αγένεια και θράσος. Αυτό έχει διαφορά”.

Όταν η κουβέντα οδηγήθηκε στον σύζυγο της, τόνισε ότι δεν θα ήθελε να πει κάτι καθώς δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, έσπευσε να πει πως στον χώρο που εργάζεται η ίδια εκτιμάει περισσότερο τις γυναίκες: “Εκτιμώ πιο πολύ τις γυναίκες του χώρου αυτού. Τους άντρες τους βρίσκω πιο δειλούς και με περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Ξόδεψα το 90% της περιουσίας που κληρονόμησα από τον πατέρα μου για να γίνει καλά. Προσπαθήσαμε αλλά…”

Keywords
Τυχαία Θέματα