Φόρεσε το δερμάτινο κολάν σου με αυτούς τους 7 τρόπους και κέρδισε όλα τα βλέμματα!

Το δερμάτινο κολάν γίνεται ο πρωταγωνιστής της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας και η αλήθεια είναι πως είναι ένα κομμάτι που μας αρέσει να φοράμε στην καθημερινότητά μας.

Ο λόγος; Δίνει εύκολα στιλ στις εμφανίσεις μας, είναι άνετο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε άπειρους συνδυασμούς. Παρακάτω θα δεις 7 τρόπους για να… ενδώσεις κι εσύ σε αυτό και να αναβαθμίσεις το στιλ σου.

#1. Λευκό και μαύρο είναι δύο χρώματα που πάντα θέλουμε να ταιριάζουμε μεταξύ τους. Ένα άνετο πουλόβερ με ζιβάγκο και ένα δερμάτινο κολάν θα συνδυαστούν ιδανικά και μπορείς να τα φορέσεις είτε με sneakers,

με γόβες ή και με μποτάκια.

#2. O πιο αγαπημένος και casual συνδυασμός που κάθε γυναίκα θέλει να υιοθετεί είναι το κολάν με τα sneakers. Φόρεσέ τα με ένα τζιν μπουφάν, καπέλο και κοσμήματα για να το αναδείξεις.

#3. Φέτος αγαπάμε πολύ τα φούτερ και μας αρέσει να τα φοράμε ακόμα και με τα μάλλινα παλτό μας. Πρόσθεσε στο look ένα κολάν και είσαι έτοιμη!

#4. Φόρεσε το δερμάτινο κολάν σου ακόμα και στη δουλειά με ένα πουκάμισο και ένα πουλόβερ. Συνδύασέ τα με western boots, combat boots ή ακόμα και με γόβες για πιο επίσημα looks ή με sneakers για τις πιο casual εμφανίσεις.

#5. Ο πιο απλός αλλά στιλάτος τρόπος για να φορέσεις το δερμάτινο κολάν σου: Ταίριαξέ το με ένα πουλόβερ σε γήινους τόνους και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο παρά μόνο μερικά χρυσά κολιέ για να δημιουργήσεις ένα κομψό layering.

#6. Aν είσαι τύπος των εκδρομών (και ποιος δεν είναι!) φόρεσε το κολάν με πουλόβερ ή φούτερ και ένα puffer jacket και μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look με μποτάκια ορειβασίας.

#7. Τέλος, φέτος μας αρέσει πολύ και ο συνδυασμός των δερμάτινων κολάν με loafers. Μπορείς να τα φορέσεις είτε σκέτα ή ακόμα και με λευκά καλτσάκια από μέσα.

Διαβάστε ακόμα: Μια Tik Toker μας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα φτιάξουμε το πιο στιλάτο look…με φόρμες! (VIDEO)

8 Ελληνίδες μας δείχνουν τα αγαπημένα τους jackets και παλτό για αυτή την εποχή!

Βγήκαμε για ψώνια και ΑΥΤΑ είναι τα 7 blazers που μας τράβηξαν την προσοχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα