Γιατί οι celebrities έχουν ξετρελαθεί με ένα συγκεκριμένο χρώμα σκιάς ματιών;

Ξέρετε τι κοινό έχουν οι Huda Beauty, Kylie Cosmetics, MAC και Urban Decay; Εκτός από το ότι είναι beauty brands έχουν όλα τους τις ωραιότερες έντονες ροζ σκιές ματιών. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται το ροζ

χρώμα στα μάτια είναι η νέα εμμονή των celebrities με πρώτη και καλύτερη τη Gigi Hadid. Ακολουθούν οι Dua Lipa και Munn οι οποίες στις περισσότερες τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν απλώσει γενναίες δόσεις του συγκεκριμένου χρώματος στα μάτια τους.

Οι ειδικοί λένε πως η ροζ σκιά ματιών είναι εμπνευσμένη από την Ασιατική κουλτούρα και ομορφιά. Είναι ένα iconic χρώμα από μόνο του κατά πόσο λοιπόν ως σκιά. Όχι μόνο είναι τέλειο αλλά αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας με τον καλύτερο τρόπο.

Αν για παράδειγμα έχετε καστανά μάτια επιλέγετε ροζ με κόκκινο υποτόνο ο οποίος τα κολακεύει ιδιαίτερα.

Και αν δεν σας έχουμε πείσει ακόμη αρκεί να δείτε τις celebrities που το υιοθέτησαν φέτος τόσο στην πιο απαλή του εκδοχή όσο και στην πιο έντονη και pop. Είδαμε ακόμη και smoky eye look που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης.

Shay Mitchell

Olivia Munn

Kim Kardashian

Maya Henry

Joan Smalls

Kelli Berglund

Jenna Dewan

Charlotte McKinney

Amanda Seyfried

Gigi Hadid

To ροζ όμως το είδαμε και στις πασαρέλες της σεζόν. Τόσο σε δυνατό και φλούο όσο και με shimmer ή glitter στη σύνθεση του. Στον Οίκο Rodarte μάλιστα ο James kalliardos αποθέωσε το ροζ χρώμα σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά δημιουργώντας ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα Βικτωριανό look που ταίαριαζε απόλυτα με τα λουλούδια που φορούσαν τα μοντέλα στα μαλλιά.

Στους Οίκους Iceberg και Valentino το ροζ ήταν πιο διακριτικό αφού ήταν πιο διακριτικό στο πάνω βλέφαρο σαν μια απαλή, ανοιξιάτικη πινελιά.

Iceberg

Valentino

Ήρθε η ώρα να το υιοθετήσετε λοιπόν. Αν δεν φορέσετε άλλωστε το ροζ χρώμα την άνοιξη τότε πότε άλλοτε;

Διαβάστε ακόμη:

Τα Instagram hairstyles που πρέπει να δοκιμάσετε μέσα στην Άνοιξη

H Mandy Moore έκανε το ωραιότερο κούρεμα της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα