Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντάει πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι!

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μετά την συμμετοχή του στο Τατουάζ, να δοκιμάζει την τύχη του στο θέατρο. Μάλιστα, γράφτηκε πως θα συμμετείχε στην παράσταση, “Μπαμπά μην ξαναπαιθάνεις Παρασκευή”.

Ο Ντάνος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να αρνήθηκε την πρόταση που δέχτηκε από

τους Ρήγα-Αποστόλου για το θέατρο. Μιλώντας στην Φαίη, εξομολογήθηκε: “Δεν ξέρω αν θα κάνω ποτέ θέατρο, αυτή την στιγμή δεν θα κάνω.”, ενώ συνέχισε, τονίζοντας: ” Δεν νιώθω έτοιμος να κάνω θέατρο. Σε καμία περίπτωση! Είναι ένα άλλο πιο μεγάλο θέμα από την τηλεόραση. Είμαι ήδη σε ένα καινούριο χώρο, στον οποίο ακόμη καλά-καλά δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι και νομίζω ότι δεν είναι η ώρα να κάνω θέατρο”.

Όταν η Φαίη τον ρώτησε αν αρνήθηκε την πρόταση, λόγω “φόβου” για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για την επιλογή του να παίξει στο Τατουάζ, απάντησε: “Όχι, δεν είναι φόβος. Το να μην ξεκινήσω να κάνω θέατρο τώρα, δεν είναι ότι φοβάμαι, θέλω τα πράγματα να είναι σωστά”.

Τέλος, συγκρίνοντας το με την τηλεόραση, τόνισε πως στο σήριαλ είναι πιο προστατευμένο το περιβάλλον σε αντίθεση με το θέατρο. Βέβαια, άφησε να νοηθεί πως στο μέλλον, ενδέχεται να τον δούμε και στο θεατρικό σανίδι!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μέναμε στο ίδιο δωμάτιο για να χαλάμε λιγότερα λεφτά”

Keywords
Τυχαία Θέματα