Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο αλκοολισμός του πατέρα του και το απίστευτο περιστατικό με θαυμάστρια του!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του “Ντάνος” παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο tlife.gr και στη Μαρία Ρουμελιώτου.

Ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα του και στον λόγο που κατέφυγε στο αλκοόλ, στον έρωτα που θυμάται, αλλά και στο απίστευτο περιστατικό που βίωσε με θαυμάστρια του.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Μιλάς για έρωτα στο βιβλίο;

Μιλάω για τρεις σχέσεις που είχα, αλλά κυρίως για τις

δύο πρώτες. Ειδικά η πρώτη ήταν ένας μεγάλος έρωτας. Εκεί κατάλαβα πως είναι να σου προσφέρει ο άλλος. Είχα συνηθίσει τον εαυτό μου σε μια άλλη διαδικασία και μου φάνηκε πολύ περίεργο να βλέπω τον άλλο να νοιάζεται για εμένα πραγματικά.

Σε έχει στενοχωρήσει σαν παιδάκι η οικονομική δυσκολία και ο αλκοολισμός του πατέρα σου;

Στις απλές οικογένειες είναι πολύ σημαντικά κάποια γεγονότα όπως το κλείσιμο της εταιρίας στην οποία δούλευε ο πατέρας μου, κάτι που τον άφησε άνεργο. Επομένως ο πατέρας μου δεν ήταν αλκοολικός, αλλά έγινε διότι για εκείνον ίσως ήταν μια διέξοδος. Για εμένα ήταν ένα κακό παράδειγμα και έβαζε όλη την οικογένεια σε μια άσχημη διαδικασία.

Είσαι ερωτευμένος;

Δεν είμαι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο… Δεν υπάρχει και χρόνος… (γέλια)

Θέλω να μου πεις δυο ελαττώματά σου…

Έχω στραβά πόδια…(γέλια) Το δεύτερο είναι ότι προσπαθώ να δουλέψω πάνω στον εγωισμό που έχω… και προσπαθώ να το φρενάρω το να είμαι εγωιστής…

Πώς αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα σου με τις θαυμάστριες και αυτή την υπερβολική αγάπη του κόσμου;

Είναι χαρά και εκδήλωση συναισθημάτων. Το αντιμετωπίζω ευχάριστα.

Υπήρξε κάποια ακραία συμπεριφορά θαυμάστριας;

Τα λέω στο βιβλίο… Απόσπασμα από το βιβλίο : «Μια άλλη μέρα περπατούσα στο δρόμο για να φτάσω στο ξενοδοχείο. Ερχόμουν από ένα ερημικό δρομάκι για να μην με πάρουν είδηση όταν κάποια στιγμή βλέπω απέναντι μου μια κοπέλα η οποία με το που με είδε λιποθύμησε. Τι να κάνω; Δεν είχε κόσμο γύρω, προσπαθώ να την συνεφέρω. Συνέρχεται και με το που με βλέπει ξαναλιποθυμάει. Εκεί με έπιασαν τα γέλια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό και τα σχόλια που έκαναν η Φαίη και οι συνεργάτες της για τη συνέντευξη του Ντάνου:

Διαβάστε ακόμη:

Αντρέας Γεωργίου: “Η μητέρα μου κόλλησε AIDS από τον πατέρα μου! Πέθανε όταν ήμουν 12 ετών”

Keywords
Τυχαία Θέματα