Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει την μάχη της με την ανορεξία

H Σήλια Δραγούνη έδωσε συνέντευξη στο Gala και μίλησε για την καριέρα της ως σχεδιάστρια αλλά και για την ανορεξία που βίωσε στο ξεκίνημα των σπουδών της.

«Δεν είχα στο μυαλό μου από την αρχή το σχέδιο μόδας. Ήμουν πάντα καλλιτεχνική φύση και στο Λύκειο ντυνόμουν ιδιαίτερα και εντελώς διαφορετικά από τους συμμαθητές μου». Στα 17 της φεύγει για το Λονδίνο ώστε να σπουδάσει σχέδιο μόδα. Εκεί φτάνει στα όριά της και παθαίνει ανορεξία.

«Κάποιοι έπαιρναν νεκρά ζώα από τον χασάπη με τα αίματα να τρέχουν ή σκοτωμένα πουλιά και τα εξέθεταν ως έργα τέχνης. Εγώ δεν το άντεχα όλο αυτό, ήταν εντελώς
έξω από τον χαρακτήρα μου και παρακολούθησα κρυφά τα μαθήματα στο Σχέδιο Μόδας που γίνονταν στη διπλανή αίθουσα, ενώ άρχισα να τρώω ανεξέλεγκτα junk food… Μετά το γύρισα σε ανορεξία, με αποτέλεσμα να χάσω 13 κιλά σε πολύ μικρό διάστημα. Όταν επισκέφτηκα τη μητέρα μου στο Μιλάνο, όπου βρισκόταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους, έπαθε σοκ. Μόλις με είδε έβαλε τα κλάματα. Με πήγε σε ψυχολόγο και ήμουν υπό παρακολούθηση για καιρό. Μου είχε κοπεί η περίοδος για οκτώ μήνες, με έπιαναν βουλιμικές κρίσεις και γενικά αυτή η κατάσταση με ακολούθησε καιρό».

Διαβάστε ακόμα: Ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο (φωτό)

H Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Alpha

Χώρισαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα