Η Kim Kardashian ως Priscilla Presley είναι συγκλονιστική και πρέπει να τη δείτε

H Kim Kardashian μας έχει συνηθίσει σε απίθανες και sexy φωτογραφήσεις. Είναι άλλωστε τολμηρή και το μόνο που αναζητά είναι κάθε post στο Instagram να γίνεται viral. Και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει τέλεια. Στο πλάι της άλλωστε είναι οι διασημότεροι και πιο ταλαντούχοι beauty experts.

Από τη μία ο προσωπικός της make up artist Mario

Dedivanovic που έκανε το contouring εμμονή αλλά και τον hairstylist Chris Appleton με τη μεγαλύτερη συλλογή περουκών στο Hollywood

Και τώρα, έρχεται η Kim με μία φωτογράφηση έκπληξη που θα σας αφήσει άφωνες. Και μάλιστα με “συμπρωταγωνίστριες” τη Naomi Campbell και τη Cher! Δύο θρύλους δηλαδή. Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό CR Fashion Book με 60′ s φιλοσοφία και look. H Kardashian μεταμορφώθηκε σε Priscilla Presley με το εμβληματικό χτένισμα της συζύγου της. Με έξτρα όγκο στην κορυφή δηλαδή αλλά και το εμβληματικό cat eye look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 25 Φεβ, 2020 στις 8:28 πμ PST

Kim, Cher και Naomi είναι μια biker gang με μαύρα μακριά μαλλιά, leather jackets και ολόσωμες φόρμες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 25 Φεβ, 2020 στις 9:14 πμ PST

Και κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη φωτογράφηση ήταν όνειρο ζωής για την Kim μιας και είναι μεγάλη θαυμάστρια της Cher. Την έχουμε δει άλλωστε αρκετές φορές να αναφέρει τη συγκεκριμένη αγάπη στο reality show που πρωταγωνιστεί ενώ έχει μεταμφιεστεί σε Cher στο Halloween.

Η ίδια φρόντισε, όπως πάντα, να αποκαλύψει σκηνές της φωτογράφησης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι εκατομμύρια θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν. Κι εμείς το ίδιο.

Κεντρική photo: Raymond Hall/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα hairstyles που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας σε λίγα λεπτά το τριήμερο που έρχεται

To hair look της Maya Ηawke είναι η καλύτερη πρόταση για εσάς που θέλετε να ανανεωθείτε ενόψει της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα