Η Emily Ratajkowski αγαπάει πολύ τις μάσκες περιποίησης και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε τις δικές της!

Η Emily Ratajkowski είναι beauty icon και αποκαλύπτει συχνά τα μυστικά της ομορφιάς της αλλά και λεπτομέρειες της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Φροντίζει προσεχτικά το δέρμα της και δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό της αλλά και το σωστό καθαρισμό πρωί και βράδυ.

Παράλληλα έχει πάντα μαζί της τις αγαπημένες τις μάσκες, ειδικά όταν ταξιδεύει. Είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεται αφού της χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να λανσάρει

τις δικές της sheet masks που είναι η μεγάλη της αδυναμία. Το αποκάλυψε στις θαυμάστριές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Emily είναι creative director του beauty brand Loop το οποίο ειδικεύεται στις μάσκες. Αποφάσισε να συνεργαστεί ώστε να δημιουργήσει sheet masks που λειαίνουν τα σημάδια γήρανσης και χαρίζουν απίθανη λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 14 Οκτ, 2020 στις 6:47 πμ PDT

Το 29χρονο μοντέλο ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και πιο συγκεκριμένα κατά την περίοδο της καραντίνας φόρεσε για πρώτη φορά sheet mask και ενθουσιάστηκε τόσο που έπεισε και τον αγαπημένο της να τη δοκιμάσει.

Όσον αφορά στις συγκεκριμένες αρχικά εντυπωσιάστηκε από τη συσκευασία και στη συνέχεια ανακάλυψε το αποτέλεσμα. Και κάπως έτσι αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Loop δημιουργώντας τις ωραιότερες.

Εσείς κορίτσια λατρεύετε τις μάσκες; Εμείς πάντως ναι και φροντίζουμε να κάνουμε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ένα τέλειο ballerina bun με πλεξούδες (video)

Το λάθος που κάνετε όταν καλύπτετε τα σπυράκια με κονσίλερ και πρέπει να σταματήσετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα