Η Kendall Jenner προτείνει το αγαπημένο της nail look για τις διακοπές και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες!

Αν μας ζητούσαν να επιλέξουμε μία από τις αδερφές Kardashian-Jenner, αυτή θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η Kendall. Είναι κομψή, σχετικά διακριτική στις αναρτήσεις στης στα social media και με beauty look που μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα όλες σας.

Αγαπάει τις nude αποχρώσεις, δεν έχει πολύ μακριά, stilettos νύχια όπως τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειας και ακολουθεί τις τάσεις προσθέτοντας πάντα μια δική της πινελιά. 

Όσον αφορά στο μανικιούρ της, έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία.

Συνήθως επιλέγει παστέλ αποχρώσεις ή και σχεδόν διάφανες και όταν αποφασίζει να αποκτήσει κάποιο σχέδιο προτιμά ρομαντικά και κομψά. 

Το τελευταίο όμως, που μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι απίθανο με τον πιο λιτό τρόπο. Και το αγαπημένο της ταυτόχρονα.

Τι έκανε; Η Kendall λοιπόν άπλωσε στα φυσικά νύχια της με το άψογο μανικιούρ μια nude απόχρωση υιοθετώντας το μεγαλύτερο trend της σεζόν που ονομάζεται “clean” ή “naked nails”.

Επισκέφτηκε το Modern Pamper Salon στο Holywood και ζήτησε να περιποιηθούν τα νύχια της και να τα αφήσουν “καθαρά” και τέλεια.

Κατά τη γνώμη μας είναι το πλέον κατάλληλο look για τις διακοπές σας. Ταιριάζει με τα πάντα, δείχνει υπέροχο στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας και μπορείτε να το φτιάξετε μόνες στο σπίτι ή και στο δωμάτιο που θα κλείσετε σε κάποιο αγαπημένο ελληνικό νησί.

Αρκεί βέβαια να έχετε μαζί σας ένα neutral beige βερνίκι. Τι λέτε κορίτσια; Σας αρέσει το μανικιούρ της; Αλήθεια, πόσες από εσάς σκοπεύετε να το υιοθετήσετε σύντομα; Εμείς πάντως σκεφτόμαστε να πάρουμε τηλέφωνο την μανικουρίστ μας και να κλείσουμε asap το επόμενό μας ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Η Zendaya προτάθηκε για βραβείο Emmy κι εμείς θυμόμαστε τα ωραιότερα beauty look της!

Αν μάκρυνε το bob σας μην κόψετε τα μαλλιά σας -Δείτε τα ωραιότερα hairstyles που μπορείτε να υιοθετήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα