Η Kylie Jenner συνεργάζεται με έναν από τους σημαντικότερους γαλλικούς οίκους και το αποτέλεσμα είναι απίθανο

Η Kylie Jenner είναι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η νεότερη billionaire χάρη στη σειρά μακιγιάζ με την υπογραφή της. Ναι, είναι αδιανόητο αλλά αληθινό. Οι φωτογραφίσεις αλλά και τα προϊόντα ακολουθούν τη φιλοσοφία και το ύφος της οικογένειας που θεωρείται πλέον εμβληματική. Τώρα όμως η Kylie αλλάζει κατεύθυνση. Στοχεύει στην υψηλή αισθητική και το chic look. Και το πέτυχε με την τελευταία της συνεργασία αφού δημιούργησε μια σειρά σε συνεργασία με το οίκο Balmain. 

H ίδια το αποκάλυψε

στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει παρέα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Olivier Rousteing. Οι δυο τους γοητευτικοί και σε ένα holographic φόντο στο χρώμα της λεβάντας ανακοινώνουν τη συνεργασία τους δημιουργώντας πανικό στα social.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 23 Σεπ, 2019 στις 10:05 μμ PDT

“Paris is always a good idea, suprise… Kylie X Balmain @kylie cosmetics collection launcing this Friday 9.27” έγραψε η Jenner κάτω απο τη φωτογραφία και οι ακόλουθοι ανυπομονούν.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του οίκου με αφορμή το show της επόμενης άνοιξης στην ιστορική Opera Garnier στο Παρίσι η Kylie θα αναλάβει της Make Up Artistic Director. H σειρά μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από τις κλασικές και κομψές Παρισιάνες αλλά και από τις δημιουργίες του οίκου για την επόμενη Άνοιξη. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια συλλεκτική παλέτα σκιών. Όσο αφορά τις συσκευασίες, παραπέμπουν στη φθινοπωρινή κολεξιόν του Balmain και τα χαρακτηριστικά street art prints σε παστέλ τόνους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 24 Σεπ, 2019 στις 1:48 μμ PDT

“Είχα πάντα αδυναμία στις δημιουργίες του Olivier. Κάθε φορά που φορούσα μία μ’ έκανε να νοιώθω υπέροχα και με γέμιζε αυτοπεποίθηση και έτσι ακριβώς θέλω να νοιώθουν οι θαυμαστές μου με τη νέα σειρά μακιγιάζ. Πριν από ένα περίπου χρόνο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά αποκλειστικά για το show του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Είναι πραγματική τιμή και χαίρομαι απίστευτα που θα φορέσουν τα μοντέλα στην πασαρέλα τα προϊόντα μου”  λέει η Kylie.

Διαβάστε ακόμη:

Τα φρύδια στο show του οίκου Gucci που πρέπει απλά να δείτε και όχι να αντιγράψετε

Τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών του Φθινοπώρου σύμφωνα με τους διασημότερους nail artists

Keywords
Τυχαία Θέματα