Η Meghan Markle έχει τόσο μεγάλη αδυναμία σε αυτό το προϊόν απολέπισης που το έκανε δώρο στις καλεσμένες του baby shower!

Η Meghan Markle έχει τέλεια επιδερμίδα και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και ο προσωπικός της make up artist Daniel Martin. Η ίδια στις συνεντεύξεις που έδινε πριν γίνει Δούκισσα, αποκάλυπτε πολλά μυστικά της ομορφιάς της αλλά και τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης. Εκείνα που υπάρχουν πάντα στο μπάνιο και το νεσεσέρ της.

Όσο αφορά το παρόν φροντίζουν οι προσωπικοί της facialsts και beauty experts

να μας ενημερώνουν, στο βαθμό που τους επιτρέπεται φυσικά. Γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν επιτρέπετε να διαρρέουν τέτοιου είδους πληροφορίες όπως επίσης και φωτογραφίες. Δεν είναι τυχαίο ότι το μοναδικό ντοκουμέντο που έχει ο Daniel Martin από την προετοιμασία της Markle για το γάμο είναι ένα σκίτσο το οποίο έχει ανεβάσει στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarklest) στις 24 Απρ, 2019 στις 1:14 μμ PDT

Επειδή όμως τα γραπτά μένουν υπάρχουν παλιότερες συνεντεύξεις της Δούκισας τουυ Sussex. Πριν από δύο χρόνια μάλιστα η Meghan είχε αναφερθεί με μεγάλο ενθουσιασμό στο προϊόν απολέπισης που χρησιμοποιεί. Πρόκειται για το TATCHA Foaming Enzyme Powder. Μια φόρμουλα που έχει τη μορφή αφρού όταν απλώνεται στην επιδερμίδα αλλά στη συνέχεια αποκτά ρευστή μορφή και κάνει τρυφερή απολέπιση. Είναι απόλυτα θρεπτικό και ενυδατικό χάρη στο Ιαπωνικό rice bran που περιέχει στη σύνθεσή του και παράλληλα χαρίζει εξαιρετική λάμψη που διαρκεί.

Και αν πιστεύετε ότι είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιούσε στην προ Harry και βασιλικής οικογένειας ζωή της, κάνετε λάθος. Συνεχίζει να έχει αδυναμία στο απολεπιστικό της και μάλιστα τόσο μεγάλη που υπήρχε ένα στις  gift bags των καλεσμένων της στο baby shower.

Για την ιστορία έχουμε να σας αποκαλύψουμε ότι εκτός από το συγκεκριμένο προϊόν στις τσάντες υπήρχαν τα: Jo Malone Gree Tomato Leaf Candle, το Susan Kaufmann Body Butter και προϊόντα από τα brands Honest Beauty και Rodin. Είναι όλα τους επίσης αγαπημένα προϊόντα της Markle εδώ και αρκετά χρόνια και προφανώς θέλησε να τα μοιραστεί με τους πολύ δικούς της ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη:

Pink nails: Tο τέλειο look για κάθε περίσταση

Ένα και μοναδικό αξεσουάρ μαλλιών θα χρειαστείτε φέτος το Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα