Η απόφαση της Ελένης Φουρέιρα για τους πληγέντες: “Οι πιο δύσκολες ώρες της Ελλάδας με βρίσκουν…”

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα μετά τις φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν την περασμένη Δευτέρα και στοίχισαν τον θάνατο σε 81 ανθρώπους. Ο Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη (24/07) κήρυξε τριήμερο Εθνικό πένθος για την τραγωδία που έπληξε την χώρα μας.

Ο κόσμος έγινε μια γροθιά και ο καθένας βοηθάει με τον τρόπο του τα θύματα της φωτιάς. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες ακύρωσαν συναυλίες τους ή αποφάσισαν να δωρίσουν

τα έσοδα τους στους πληγέντες. Η Ελένη Φουρέιρα αν και βρίσκεται στην Ευρώπη λόγω της περιοδείας της, δεν ξεχνάει την Ελλάδα.

Με μια δημοσίευση της μέσω Insta Stories, αποκάλυψε πως μαζί με τους συνεργάτες της αποφάσισαν να προσφέρουν τα έσοδα των τριών τελευταίων συναυλιών τους, στους πληγέντες. “Οι πιο δύσκολες ώρες της Ελλάδας με βρίσκουν σε περιοδεία στο εξωτερικό. Το μυαλό μου και η καρδιά μου όμως, βρίσκονται δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας, που περνάνε αυτή την τόσο σκληρή δοκιμασία. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, είναι να προσευχηθώ γι΄αυτούς και να προσφέρουμε με τους συνεργάτες μου τα έσοδα των τριών τελευταίων συναυλιών μας.”, έγραψε.

Το μήνυμα της τραγουδίστριας:

Διαβάστε ακόμη:

Έκκληση από τη πεθερά της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη: “Η τελευταία φράση που άκουσα από τον Δημήτρη ήταν…”

Keywords
Τυχαία Θέματα