Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη: «Στα 20 μου όταν τσακωνόμουν με τη σχέση μου, θυμάμαι μετά…»

Πρόκειται για μια παρουσιάστρια, η οποία πρωταγωνιστεί στο χώρο της τηλεόρασης εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι μοναδική στο είδος της. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσα από την εκπομπή της μοιράζεται περιστατικά από την προσωπική της ζωή, κάτι που το πιστό κοινό της λατρεύει να παρακολουθεί.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 2 Νοέ, 2018 στις 4:43 πμ PDT

Σήμερα στην “Ελένη”, η ψυχολόγος Φρόσω Φωτεινάκη, έδωσε συμβουλές τι πρέπει να αποφύγει μια γυναίκα μετά από έναν καβγά. Έτσι με αφορμή το θέμα αυτό, η παρουσιάστρια και η ομάδα της έκαναν μια συζήτηση και εξέφρασαν τις απόψεις τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε τις δικές τη εμπειρίες, λέγοντας πως δεν έχει κακές αναμνήσεις από του καυγάδες που έκανε με τους συντρόφους της σε νεαρή ηλικία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ρε παιδιά, δε θυμάστε πως όταν ήσασταν ζευγάρι και πλακωνόσασταν μήπως μετά είχατε και τις ωραιότερες βραδιές σας; Εγώ Προ Χριστού που θυμάμαι, όταν ήμουν 25, άντε και 20 εγώ θυμάμαι όμορφα τους τσακωμούς μου , δεν τους θυμάμαι άσχημα. Μάλλον δεν δίναμε και μεγάλη σημασία, ήμασταν τότε και μέσα στα μέλια».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ζευγάρι χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Keywords
Τυχαία Θέματα