Η Ελένη Μενεγάκη πρόδωσε το τέλος της εκπομπής της; Οι ατάκες που προκάλεσαν ερωτήματα

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει αναφερθεί στο τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, ωστόσο τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει ανακοινώσει ήδη στη διοίκηση του σταθμού το “διαζύγιο” τους.

Στην “Ελένη” σήμερα, δύο περιστατικά ήρθαν να φουντώσουν τις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από την τηλεόραση μετά το τέλος της σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στην κουζίνα της εκπομπής, είπε στον Πέτρο Συριγό: “Πότε θα κανονίσουμε να έρθεις στο σπίτι να μας κάνεις μια παρουσίαση 10 φαγητών από αυτά που αγαπάμε και ξεχωρίσαμε που δεν τα κάνουμε σπίτι μας.

Μου έχει κάνει πολύ ωραία πρόταση. Να έρθει μια μέρα σπίτι να μαζευτούμε όλοι, αλλά πρέπει να βρω τη μέρα που θα βολεύει όλους σας, ένα Σάββατο -πραγματικά το θέλω πάρα πολύ- να μαζευτούμε όλοι σπίτι μου, να φάμε, να πιούμε, να γλεντήσουμε, να φιληθούμε και μετά ο καθένας στην ευχή του Θεού. Ο καθένας στον δρόμο του. Αλλά να το γλεντήσουμε ρε παιδί μου. Να γίνει το κάλεσμα, να καλοφάμε, να καλοπιούμε, να καλογελάσουμε, να καλοφιληθούμε και δόξα τω Θεώ”.

Λίγο αργότερα συνάντησε τους καλεσμένους της, Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση και στο τέλος της κουβέντας τους, τους αποχαιρέτησε με έναν τρόπο που προκάλεσε ερωτήματα. Χαρακτηριστικά, τους είπε: “Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια και για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί σε αυτούς τους καναπέδες. Φιλιόμαστε γιατί δεν ξέρω… Φτάσαμε Μάρτη, δεν νομίζω να τα ξαναπούμε μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πολύ”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε ότι υπέβαλε την παραίτησή του στον Alpha 

«Όταν έχασα τον αδελφό μου και τον γαμπρό μου έμεινα 4 χρόνια κλεισμένος σπίτι, είχα γίνει 60 κιλά» 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μιλά πρώτη φορά για το χειρουργείο που έκανε: «Πέρασα μια φρίκη με αυτό…»

Keywords
Τυχαία Θέματα