Η Ελένη Τσολάκη απαντάει στα μηνύματα που δέχτηκε για το τέλος του “Τι λέει;” – VIDEO

Το “Τι λέει;” μετά από απόφαση του Alpha, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/02). Η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της – Τζένη Μελιτά, Δημήτρης Μακαλιάς, Γρηγόρης Γκουντάρας – φανερά συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό που τους στήριξε.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μεταξύ άλλων, στην τελευταία της εκπομπή ανέφερε: “Δεν θα σας πούμε ψέματα, είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση και όταν χρειάζεται να πεις κάποια λόγια

αποχαιρετισμού, όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι στην ώρα του να τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε σήμερα να σας αφήσουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο, το χαμόγελο που προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε αυτούς τους μήνες που ήμασταν στον αέρα. Θέλω να σας πω ότι επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες, έχω μάθει να αναγνωρίζω και κάποιες μάχες που μπορεί να θεωρούνται χαμένες. Όταν κάτι τελειώνει όμως, κάτι άλλο πολύ ωραίο, πολύ μεγάλο, πολύ πιο όμορφο, μπορεί να ξεκινάει”.

Η Ελένη Τσολάκη μετά το τέλος της εκπομπής της δέχτηκε αρκετά μηνύματα αγάπης και στήριξης στα social media. Έτσι, με δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που επικοινώνησε μαζί της.

“Η αλήθεια είναι μου λείψατε πάρα πολύ και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσα όμορφα μηνύματα και τις όμορφες λέξεις που μου γράφετε αυτές τις μέρες. Σας στέλνω ένα γλυκό φιλί, να περιμένετε τα καλύτερα στη ζωή γιατί έρχονται. Όλα θα πάνε καλά! Να χαμογελάτε και να ονειρεύεστε!”, τονίζει στους followers της.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στο φετινό Survivor!

Keywords
Τυχαία Θέματα