Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/10

Αυτή τη σεζόν η μόδα προστάζει να δώσετε λάμψη στο στυλ σας με μεταλλιζέ ρούχα και αξεσουάρ. Στην αγορά θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές, για κάθε budget, από παντελόνια και τζέκετ, μέχρι φούστες, φορέματα, τσάντες και παπούτσια που πραγματικά… ακτινοβολούν και θα σας κάνουν να έχετε ένα σούπερ ακαταμάχητο look.

Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα leather look skinny παντελόνι σε μεταλλικό

χρυσό χρώμα από την εταιρεία Access.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρο αμάνικο T-shirt, χρυσές αλυσίδες στο λαιμό -όλα από προσωπική επιλογή- και ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα με την υπογραφή Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Love You So Mochi από την εταιρεία Nyx, το highlighter Gold Deposit της MAC, το ρουζ Telling Glow, επίσης της MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 218 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα από τα πιο αγαπημένα και… εύκολα χτενίσματα όλων των κοριτσιών, που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, γνωστό ως μισό μισό, με χαλαρά κύματα και όγκο.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει την τάση αυτή μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities και bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους.

Ποια εμφάνιση σας αρέσει περισσότερο και θα την υιοθετήσετε και ποια σας αφήνει τελείως αδιάφορη;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/10

Keywords
Τυχαία Θέματα