Στέλλα Μιζεράκη: Μετά τον χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα, επέστρεψε στον εφοπλιστή πρώην της!

Μόλις 14 μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας γνωστοποίησαν το χωρισμό τους μέσα από μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Στέλλα προχώρησε πολύ γρήγορα στην προσωπική της ζωή, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η πρώην παίκτρια του Power Of Love επέστρεψε στην αγκαλιά του εφοπλιστή πρώην της, Γιάννη Λεβεντάκη.

Μάλιστα,

αυτές τις μέρες η νικήτρια του ριάλιτι αγάπης και ο πρώην παίκτης του Game Of Love κάνουν κοινές διακοπές στην Καλαμάτα. Το ζευγάρι κοινοποίησε την παρουσία του στην περιοχή μέσα από τα social media, χωρίς όμως να αναφέρουν πως είναι μαζί.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Τεριάννα Παππά, στόχος του ζευγαριού είναι να κάνει σταθερά βήματα αυτήν τη φορά.

Επιπρόσθετα, η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Γιάννη Λεβεντάκη ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι «γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε για τη Στέλλα Μιζεράκη, ότι γιορτάζει της Μεταμορφώσεως λέγοντας: «Είχε πει και εκείνη, είχα πει και εγώ. Όταν είσαι σε μια σχέση και είσαι τσακωμένος ή οτιδήποτε, βγαίνουν αυτά. Από ότι καταλαβαίνω η Στέλλα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Στέλλα είναι εξαίρετο παιδί και όποιος δεν πρόλαβε να την καπαρώσει είναι κρίμα. Ίσως λοιπόν να την πάρω εγώ».

Δείτε ακόμη: Σοφία Μουτίδου: «Μου έχουν ζητήσει να πω στη μαμά κάποιου ότι είναι ομοφυλόφιλος για να μην…»

Keywords
Τυχαία Θέματα