Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/2

Το athleisure style εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και της καινούργιας σεζόν και περιλαμβάνει ρούχα που μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει να τα φοράτε μόνο στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, συνδυασμένα με δυνατά αξεσουάρ, όπως ψηλοτάκουνα ή statement τσάντες, ο απόλυτος δηλαδή συνδυασμός της άνεσης και του στυλ.

Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από λευκό σακάκι με τρουακάρ μανίκια, μακό λευκό T-shirt με μαύρο logos και μαύρο παντελόνι με λευκές ρίγες στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan φορεμένα με καλτσάκι δίχτυ και στο χέρι δυο Rhodium Plated σταθερά βραχιόλια από τη συλλογή Heart4Heart της Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προιόντα της εταιρείας YSL με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε γήινες αποχρώσεις, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα κόκκινα χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/2

Keywords
Τυχαία Θέματα