Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/10

Η μόδα είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν. Από αυτό εμπνέονται οι σχεδιαστές κάθε σεζόν και μας παρουσιάζουν τα ρούχα που θα φορέσουμε. Αυτή τη φορά σημείο αναφοράς τους ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η δεκαετία του ’70 με τα παντελόνια – καμπάνα, τις σιφόν μπλούζες, τα μεγάλα γυαλιά και καπέλα, τα εμπριμέ φουλάρια τα ιδιαίτερα φορέματα κ.α.

Από αυτή τη δεκαετία λοιπόν είναι εμπνευσμένη και η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με μια δημιουργία της εταιρείας Desiree Fashion, ένα μίνι μακρυμάνικο φόρεμα με γιακά, κουμπιά και πιέτες στο υπέροχο χρώμα του ουρανού.

Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια ταμπά καστόρινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ταμπά μπότες σε 3/4 μήκος, με την υπογραφή Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηοφράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Love You So Mochi της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες με το highlighter Ofra X Nikkie Tutorials, το κραγιόν First Love από την Make Me Up Cosmetics και από πάνω το Shimmer Lip Gloss της Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Η Kate Middleton που ξεχωρίζουμε για το στυλ της και λατρεύουμε τις σικ εμφανίσεις της, αγαπάει πολύ το μπλε χρώμα. Δείτε πως το έχει φορέσει στις φωτογραφίες που ακολουθούν σε όλες τις αποχρώσεις του.

Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/10

Keywords
Τυχαία Θέματα