Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/5

Η pencil φούστα, αν και μέχρι πριν από λίγο καιρό την είχατε όλες ως το κομμάτι κλειδί για το γραφείο, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πουκάμισα, σακάκια και γόβες, το τελευταίο διάστημα αρχίζετε να την επιλέγετε όλο και πιο συχνά, ακόμα και για τα ραντεβού σας με τον αγαπημένο σας. Και δικαιολογημένα, αφού είναι sexy και θηλυκή και αγκαλιάζει τις καμπύλες, αναδεικνύοντας με τον ωραιότερο τρόπο το σώμα σας.

Σε αυτήν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, καλημερίζοντας

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μαύρη φαρδιά μπλούζα με τιράντα, συνδυασμένη με μια μαύρη pencil φούστα, midi με διακοσμητικό φερμουάρ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα μαύρα καστόρινα πέδιλα με διπλό δέσιμο στον αστράγαλο Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το ρουζ OFRA blush και στα χείλη το κραγιόν Peachy New Year από την εταιρεία MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχει φορέσει την pencil φούστα της η Miranda Kerr, αγαπημένο fashion icon και εμπνευστείτε για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/5

Keywords
Τυχαία Θέματα