Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε την συγκινητική πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύζυγό της!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή στη ζωή της με τον ερχομό του παιδιού της, ενώ αποκάλυψε την συγκινητική πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της.

«Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου με το μωρό, προς το καλύτερο βέβαια. Δε θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν τον Άρη και το μωρό», είπε χαρακτηριστικά

η Φλορίντα Πετρουτσέλι και πρόσθεσε: «Όταν πήγε να μου κάνει την πρόταση γάμου βγήκε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού για να τον χαιρετήσει και ξαναέβαλε το δαχτυλίδι μέσα. Μετά έγινε με ηλιοβασίλεμα και πολύ ωραία λόγια και εγώ συγκινήθηκα»

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε στην στενή φιλία που την συνδέει με την Ελεονώρα Μελέτη και και τρόπο που της αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της: «Είχα πάρει την Ελεονώρα τηλέφωνο για να τη πω ένα κουτσομπολιό και μου είπε ότι είναι έγκυος»

Τέλος, όσον αφορά την τηλεόραση τόνισε: «Μου λείπει πάρα πολύ η τηλεόραση. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά το Σεπτέμβρη που ξεκινούσαν οι εκπομπές το μωρέ δεν ήταν ούτε 40 ημερών οπότε μου ήταν αδύνατον».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Συγκινεί ο Γιώργος Κατσαρός: «Όταν πέθανε η γυναίκα μου, έμεινα 10 μήνες σε ξενοδοχείο γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα