“Η Ιωάννα Μπέλλα είναι κούκλα, δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε!”

Η Celia Kritharioti βιώνει την απόλυτη επιτυχία, καθώς εκτός από τις Ελληνίες celebrities, επιλέγουν τις δημιουργίες της και μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Μιλώντας στις κάμερες και σε σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αρνήθηκε να βρίσκεται στο Greece’s Next Top Model αν και δέχτηκε πρόταση:

«Μου έχουν προτείνει να είμαι κριτής στο GNTM αλλά δεν θα ήμουν συνεπής γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ. Τον μισό χρόνο είμαι στο Λονδίνο».

Σύμφωνα με τη δική της άποψη, το μοντέλο δεν μαθαίνει να είναι μοντέλο, αλλά είναι από τη φύση του: «Παλιότερα έβλεπα να έρχονται από σχολές μοντέλων κοριτσάκια που δεν θα γίνονταν ποτέ μοντέλα και το έλεγα γιατί είναι αμαρτία να πληρώνουν δεν ξέρω πόσες χιλιάδες για να τους μάθουν να γίνουν μοντέλο. Το μοντέλο δεν το μαθαίνεις, η φύση σε προικίζει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μπέλλα, αποκαλύπτοντας πως θα ετοιμάσει τη δημιουργία που θα φορέσει στα Μις Υφήλιος: «Η Ιωάννα Μπέλλα η οποία είναι κούκλα η κοπέλα, δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε. Πολλές φορές φταίνε και οι ίδιοι οι γιατροί. Να έρχεται σε εσένα μια κούκλα και εσύ να την καταστρέφεις; Της ράβω για τα Μις Υφήλιος και θα την πάρω και στο Παρίσι και πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα εάν ακολουθήσει βέβαια αυτά που πρέπει να κάνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε γνωστός τραγουδιστής-Οι πρώτες πληροφορίες

Keywords
Τυχαία Θέματα