Η λάμψη στα μαλλιά της Emily Ratajkowski οφείλεται στα προϊόντα που έχει πάντα μαζί της

Τα λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι εκείνο που όλες μας επιθυμούμε. Αυτός είναι ο λόγος που χαζεύουμε τις celebrities σε κάθε τους εμφάνιση αφού τα μαλλιά τους που έχουν την ωραιότερη όψη ever. Όπως για παράδειγμα της Emily Ratajkowski. Το μοντέλο βέβαια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα μαλλιά της μιας και είναι λεπτά και την ταλαιπωρούν.

Παρ’ όλα αυτά όμως είναι πάντα λαμπερά και υγιή. Φυσικά

αποκάλυψε το μυστικό της. ‘Η πιο σωστά τα μυστικά της αφού πρόκειται για τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της ακόμη κι όταν ταξιδεύει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 12 Σεπ, 2019 στις 7:15 πμ PDT

Προϊόντα περιποίησης. Η Emily τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί τη σειρά Kerastase Resistance που περιλαμβάνει σαμπουάν, κοντίσιονερ, ορό και μάσκα. Είναι οι φόρμουλες που χαρίζουν αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και ειδικά τα λεπτά και αδύναμα. Μην ξεχνάτε πως λόγω της δουλειάς της ταλαιπωρεί αρκετά την τρίχα αφού για χάρη των φωτογραφήσεων αλλά και της πασαρέλας χρησιμοποιεί συχνά σεσουάρ, σίδερο ισιώματος και για μπούκλες αλλά και προϊόντα styling.

Texture Spray: Επειδή τα μαλλιά της είναι ολόισια και δύσκολα αποκτούν όγκο και φόρμα χρησιμοποιεί πολύ συχνά το Living Proof Instant Texture Mist. Ένα σπρέι που απλώνει σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών, τα δουλεύει με τα δάχτυλα χαρίζοντας απίθανο look.

Dry shampoo: Ναι, όπως οι περισσότερες από εμάς, λατρεύει το dry shampoo αφού είναι το προϊόν απορροφά τη λιπαρότητα και χαρίζει όγκο. Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει πως μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξε πως το καλύτερο για εκείνη είναι το Bumble and Bumble Pret-a-Powder, ένα ξηρό σαμπουάν σε μορφή πούδρας.

Σπρέι χτενίσματος: Η Ratajkowski δημιουργεί μόνη της κυματισμούς στα μαλλιά της. Έχει μάθει όλα τα μυστικά από τους διασημότερους hairstylists που έχουν επιμεληθεί το hair look της τα τελευταία χρόνια. Για να πετύχει το αγαπημένο της wavy look ψεκάζει τα μαλλιά που έχει χωρίσει σε τούφες με το εμβληματικό σπρέι Elnette της L’Oreal Paris και στη συνέχεια δημιουργεί τον κυματισμό με το σίδερο.

Διαβάστε ακόμη:

Raspberry Bourbon: Η απόχρωση στα μαλλιά που πρέπει να δείτε

Τα ωραιότερα πολύ σκούρα μοβ κραγιόν που θα σας χαρίσουν το τελευταίο lip look της Beyonce

Keywords
Τυχαία Θέματα