Η Μαντώ Γαστεράτου στέλνει το δικό της μήνυμα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της (φωτό)

Η Μαντώ Γαστεράτου απολαμβάνει τα φετινά Χριστούγεννα περισσότερο από ποτέ. Σε λίγες ημέρες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι και ανυπομονεί για αυτή τη στιγμή.

Η ίδια έκανε μια όμορφη δημοσίευση στον λογαριασμό της στο instagram και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο Χαρούμενα Χριστούγεννα.

«Αυτός

ο χρόνος σε λίγες μέρες θα μας χαιρετήσει και μαζί του θα πάρει καλές, κακές, όμορφες και άσχημες στιγμές… γιατί έτσι είναι η ζωή! Εγώ θα κρατήσω τις καλές και όμορφες περιπέτειες του 2019 και μαζί μ’ αυτές και όλα τα ωραία πράγματα και τους καλούς ανθρώπους που με συνόδευσαν σε αυτό το τέλειο ταξίδι της ζωής!».

Δες την όμορφη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της παρουσιάστριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτός ο χρόνος σε λίγες μέρες θα μας χαιρετήσει και μαζί του θα πάρει καλές, κακές, όμορφες και άσχημες στιγμές… γιατί έτσι είναι η ζωή! Εγώ θα κρατήσω τις καλές και όμορφες περιπέτειες του 2019 και μαζί μ’ αυτές και όλα τα ωραία πράγματα και τους καλούς ανθρώπους που με συνόδευσαν σε αυτό το τέλειο ταξίδι της ζωής! Μια γλυκιά παρέα είναι και το Contrex που ήταν και είναι πολύτιμος σύμμαχος της καθημερινότητάς μου! Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση και ενέργεια και το 2020  σας αγαπώ #contrex #1dayfitsallbyContrex #spon #2020 #newyear #newgoals #happy #merryxmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL (@madogasteratou) στις 14 Δεκ, 2019 στις 1:49 πμ PST

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρει με τις δηλώσεις της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Πριν γεννήσω το παιδί μου είχα τέσσερις ανεπιτυχείς εγκυμοσύνες»

Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει για τον αγαπημένο της: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα εξαιρετικά άβολα»

Η Σταρ Ελάς Ραφαέλα Πλαστήρα φοβάται για τη ζωή της- Οι απειλές και η βία που έχει υποστεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα