Η Ράνια Θρασκιά δίνει συμβουλές για το πώς να περιορίσουμε το άγχος που έχουμε αυτή την περίοδο

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε στο Πρω1νό και έδωσε συμβουλές για το πως να περιορίσουμε το άγχος που νιώθουμε αυτή την περίοδο.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που νιώθουμε όλοι μας είναι το άγχος. Πολλές φορές το άγχος μπορεί να μην είναι εμφανές, αλλά εμφανίζεται μέσα από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς μας. Μπορεί να έχουμε διαταραχές στον ύπνο ή αϋπνίες, ή να είμαστε ευερέθιστοι ή οξύθυμοι», ανέφερε η παιδαγωγός και οικογενειακή σύμβουλος MsC Ράνια Θρασκιά στο Πρω1νό.

«Όταν αλλάξουμε σκέψεις θα αλλάξουμε

και ζωή» συμβούλεψε η Ράνια Θρασκιά, επισημαίνοντας να παραμείνουμε θετικοί και ψύχραιμοι στις σκέψεις μας και πρόσθεσε ότι πρέπει να μιλάμε για τα συναισθήματά μας, να προσέξουμε με ποιους ανθρώπους επιλέγουμε να επικοινωνήσουμε, να μειώσουμε τις απαιτήσεις μας και να αυξήσουμε τις ελπίδες μας και την ψυχική μας ανθεκτικότητα, αντέχοντας τις αλλαγές και να επιλέγουμε προσεκτικά τις πηγές της πληροφόρησής μας.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Πλούταρχος: «Μου λείπει τρομερά η κόρη μου, Κατερίνα»

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Γιατί ο Κώστας Καραφώτης και η Εύη Σαλταφερίδου θα κάνουν Πάσχα χωριστά;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκάλυψε στο Πρω1νό ποια θα είναι η κουμπάρα του και πότε περιμένουν το μωράκι τους με τη Λένα Δροσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα