Η συγκίνηση Φαίης μας στον αέρα του Πρω1νού με την αποκάλυψη που της έκανε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης – «Δεν έπρεπε να μου το πεις αυτό τώρα»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και αποκάλυψε στη Φαίη μας τι την συνδέει με την συμπρωταγωνίστρια του, Άννα Μπεζάν. Η Φαίη δεν έκρυψε την συγκίνησή της όταν κατάλαβε ποια είναι η συμπρωταγωνίστρια του…

«Η Άννα Μπεζάν είναι ένα κορίτσι το οποίο πριν πάρα πολλά χρόνια…. Η Άννα μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Χθες μου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα και μου είπε: «Σε παρακαλώ πες στην Φαίη, ότι την ευχαριστώ πολύ,

δεν ξέρει ποια είμαι», εννοώ ότι είχατε προσωπική επαφή πριν πολλά χρόνια και στο ορφανοτροφείο που είχες πάει της πήγες τα πρώτα της αθλητικά παπούτσια και μιλάει για σένα και βάζει τα κλάματα», ανέφερε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Κατάλαβα, δεν το πιστεύω», είπε η Φαίη μας ξεσπώντας σε κλάματα όταν συνειδητοποίησε από που γνωρίζει την συμπρωταγωνίστρια του. Εκείνος αγκάλιασε τη Φαίη μας λέγοντάς της: «Κατάλαβες γιατί είσαι άγγελος;».

«Έχει μεγαλώσει αυτό το κορίτσι, είναι συμπρωταγωνίστρια μου και σε σκέφτεται και βουρκώνει. Γιατί αυτό κάνεις και για αυτό είσαι εδώ που είσαι», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Δεν έπρεπε να μου το πεις αυτό τώρα», είπε η Φαίη φορτισμένη από τα όσα της αποκάλυψε ο καλεσμένος της.

Δείτε την φορτισμένη στιγμή στον αέρα της εκπομπής:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες της δηλώσεις και τα υπονοούμενα για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση

Βάνα Μπάρμπα αποκλειστικά στο Πρω1νό: Ο λόγος που δεν συμμετέχει στο J2US και το παρασκήνιο

Γράμμα για σένα: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου;

Keywords
Τυχαία Θέματα