Η συγκίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ στα γενέθλια του Καρόλου: “Αυτό σημαίνει ότι έχω ζήσει…”

Γενέθλια είχε χθες Τετάρτη (14/11) ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος έγινε 70 ετών. Όπως έγινε γνωστό, στο παλάτι διοργανώθηκε ένα πάρτι, για να γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε σε μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει. Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, η βασίλισσα Ελισάβετ “άνοιξε” τη καρδιά της και ανέφερε για τον γιο της: “Είναι προνόμιο για κάθε μητέρα να είναι σε θέση να γιορτάζει τα 70α γενέθλιά του παιδιού της. Αυτό σημαίνει

ότι έχω ζήσει αρκετά για να δω το παιδί μου να μεγαλώνει. Κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων του, ο Φίλιππος κι εγώ είδαμε τον Κάρολο να γίνεται ένας πρωταθλητής της συμπόνιας, ένας μεγάλος φιλάνθρωπος – ένας αφοσιωμένος και σεβαστός κληρονόμος του θρόνου και είναι δυνατό να συγκριθεί με οποιονδήποτε στην ιστορία – αλλά είναι, επίσης, και ένας υπέροχος πατέρας”.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Καμίλα, τονίζοντας: “Πάνω απ’ όλα, ο Κάρολος έχει την υποστήριξη της συζύγου του, είναι ο δικός της άνθρωπος. Είναι στο πλευρό του με πάθος και δημιουργικότητα”.

Happy 70th birthday to HRH The Prince of Wales. pic.twitter.com/xmiPV4K7w4

— Clarence House (@ClarenceHouse) November 14, 2018

Να σας θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρώην βασιλικός υπηρέτης Τσαρλς Όλιβερ, κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο και σε αυτό αποκάλυψε ένα περιστατικό με τη βασίλισσα Ελισάβετ. «Κάποτε, στην κορυφή μιας σελίδας βρήκαμε το νεκρό σώμα ενός γυμνοσάλιαγκα. ‘Βρήκα αυτό στη σαλάτα – θα μπορούσατε να το φάτε;’ είχε γράψει η βασίλισσα στο σημείωμα. Συνήθως το σημειωματάριο μένει κενό, καθώς η βασίλισσα δεν είναι περίεργη με τα φαγητά, αλλά όταν έχει έναν επισκέπτη σε ένα ανεπίσημο γεύμα και αποκαλύψει συγκεκριμένες προτιμήσεις και ποια πράγματα αντιπαθούν – όπως η αντίρρηση για τηγανιτές πατάτες ή λαχανάκια Βρυξελλών – η βασίλισσα θα κάνει μια διακριτική σημείωση για το μέλλον. Αυτό καταγράφεται από το προσωπικό της κουζίνας σε περίπτωση που ο επισκέπτης έρθει ξανά.», γράφει στο βιβλίο του.

Διαβάστε ακόμη:

Καίτη Γκραμμά: “Όταν ξύπνησα από τη νάρκωση έβαλα τα χέρια μου στη χειρουργημένη περιοχή και έκλαψα”

Keywords
Τυχαία Θέματα