Ηρώ Δημητροπούλου: Μετά το GNTM σε θέση κριτή – Που θα την δούμε;

Η Ηρώ Δημητροπούλου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Αν δεν θυμάστε καλά, είναι η 19χρονη κοπέλα που δέχτηκε σκληρή κριτική για τις πλαστικές της επεμβάσεις. Αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και στο σπίτι. Μεταξύ άλλων είχε κάνει και μια δήλωση λίγο αργότερα, η οποία προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις λέγοντας πως, «Λόγω της μόρφωσης μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων. Έχω τις σπουδές μου. Δεν θα ήθελα

να είμαι αιώνια μοντέλο. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εδώ στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια καθόλου. Πιστεύω ότι απλά δεν κάνω για τα δεδομένα της Ελλάδας, πια μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Όποιος θέλει να κάνει κάτι σοβαρό και να πετύχει στον χώρο αυτό πρέπει να φύγει στο εξωτερικό».
Επίσης δεν είχε διστάσει να μιλήσει και για την πρόσφατη σχέση της, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Είμαστε πέντε μήνες μαζί με τον Μάριο. Μου έστειλε μήνυμα στο Instagram και μιλούσαμε για αρκετό καιρό. Μέχρι που είχε άδεια, επειδή παίζει ποδόσφαιρο. Και ήρθε στην Αθήνα και με συνάντησε. Με τον Μάριο ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια. Μου αρέσει να γνωρίζω τον άλλο από κοντά. Δε μου αρέσει να μιλάω στα social media.Είμαι δίπλα του και τον στηρίζω σε όλα, όπως κι αυτός με στηρίζει στις αποφάσεις μου και σε αυτά που θέλω να καταφέρω στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Ηρώ Δημητροπούλου πρόκειται να κρίνει τις υποψήφιες για την ανάδειξη της Σταρ Θεσσαλίας 2018. Μαζί στην κριτική επιτροπή θα είναι και μια πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η Τάνια Κοφινιώτη.

Ο 5ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς θα γίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στη Λάρισα.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν ελεύθερη και…

Keywords
Τυχαία Θέματα