Ήρθε η ώρα να μάθετε τους 3 βασικούς λόγους φθοράς των μαλλιών σας και να αλλάξετε συνήθειες!

Η φορά της τρίχας είναι συνηθισμένη για τις περισσότερες από εσάς. Αν και ακολουθείτε τις συμβουλές τις δικές μας αλλά και του κομμωτή σας τα μαλλιά σας συνεχίζουν να δείχνουν άτονα, ξηρά και θαμπά.

Αυτό σημαίνει πως είτε χρησιμοποιείτε λάθος προϊόντα είτε δεν γνωρίζετε τις αιτίες που προκαλούν τη φθορά. Εμείς είμαστε και πάλι εδώ για να σας εξηγήσουμε τα πάντα. Θα πρέπει αρχικά να γνωρίζετε τις 3 βασικές αιτίες. Εκείνες που θεωρούνται πιο συχνές όσον αφορά στη φθορά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 14 Μάι, 2020 στις 1:39 μμ PDT

Βαφή. Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών βάφουν τα μαλλιά τους και αυτό σημαίνει ότι περίπου μία φορά το μήνα η τρίχα υφίσταται ταλαιπωρία από τη συγκεκριμένη χημική επεξεργασία.

Επειδή δεν γίνεται να σταματήσετε θα πρέπει να τα φροντίζετε με τις κατάλληλες φόρμουλες που σημαίνει σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκα για βαμμένα μαλλιά. Η τρίχα στην συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές.

Συσκευές θερμότητας: Είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες φθοράς. Τόσο η συχνή χρήση σεσουάρ όσο και του σίδερου ισιώματος ή για μπούκλες καταστρέφουν τις άκρες και δημιουργούν έντονη ξηρότητα και ψαλίδα.

Θα πρέπει λοιπόν πάντα πριν από τη χρήση να απλώνετε στα μαλλιά σας προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα. Και ακόμη καλύτερο είναι να κάνετε ένα διάλειμμα. Το Καλοκαίρι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία αφού μπορείτε να πιάνετε τα μαλλιά σας ή να φοράτε τέλεια μαντήλια και καπέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KOH_Yarraville (@koh__yarraville) στις 25 Ιούν, 2020 στις 2:58 μμ PDT

Χημικές εργασίες: Το ξάνοιγμα και η ισιωτική είναι δύο από τις επεξεργασίες που ταλαιπωρούν την τρίχα πολύ. Και τα δύο γίνονται με προϊόντα που περιέχουν “δυνατά” συστατικά που καταστρέφουν τα μαλλιά. Καλό είναι να τις αποφεύγετε.

Αν πάλι τις θεωρείτε απαραίτητες τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ένα μόνο: Ενυδάτωση, ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση. Με μάσκες επανόρθωσης οι οποίες περιέχουν super ενυδατικά και φυσικά συστατικά στη σύνθεση τους όπως επίσης και DIY συνταγές.

Διαβάστε ακόμη:

H Ashley Benson σου δείχνει πως θα αποκτήσεις με τον πιο εύκολο τρόπο το τέλειο smoky eye (video)!

Αυτά είναι τα αρώματα που μπορείτε να μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας -5 για να επιλέξετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα