Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα! Δείτε πως θα κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και χωρίς πιστωτική κάρτα!

Ήρθε η στιγμή που το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Καθημερινά τσεκάρετε αεροπορικά εισιτήρια, πτήσεις και εταιρείες, θέλοντας να κλείσετε το ωραιότερο και πιο οικονομικό… πακέτο που θα σας… ταξιδέψει στον προορισμό των ονείρων σας, είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στην άλλη άκρη της γης.

Και εμείς φυσικά αντιμετωπίσαμε το ίδιο θέμα λίγες

ημέρες πριν και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση εκείνη που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Ναι, μάθαμε τον πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο που δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα και θέλουμε να τον μοιραστούμε μαζί σας.

Για να το καταφέρετε κι εσείς, αρκεί να πατήσετε delete σε όλα τα υπόλοιπα παράθυρα που έχετε ανοιχτά στον υπολογιστή σας από την έρευνα που κάνετε και που δυσκολεύει τη ζωή σας και να μπείτε στο www.myflight.gr, το μόνο site που ειδικεύεται στην πώληση αεροπορικών εισιτηρίων -ναι, κανένα άλλο δεν το κάνει.

Η λειτουργία του είναι… παιχνιδάκι. Αρχικά επιλέγετε το αεροδρόμιο αναχώρησης και το αεροδρόμιο προορισμού, κατόπιν κλικάρετε τις ημερομηνίες που θέλετε και έτσι μαγικά κλείνετε τα εισιτήριά σας σε πολύ προσιτές τιμές για όλους τους προορισμούς και όλες τις αεροπορικές εταιρίες -ΝΑΙ, ακόμα και τις low cost εταιρίες, όπως είναι η Easyjet και η Ryanair.

Κι αν έχετε συγκεκριμένο budget – που οι περισσότερες δηλαδή έχουμε- τώρα πια σας δίνετε η δυνατότητα να βρείτε την πτήση των ονείρων σας με βάση τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε και όχι να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα, αλλά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό -άλλη μια ευκολία που σίγουρα θα σας αρέσει πολύ.

Ναι, το www.myflight.gr είναι ένα διαφορετικό και πιο εύκολο site στη χρήση, από τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο θαυμαστό κόσμο του Κυβερνοχώρου. Από την πρώτη σελίδα μπορείτε να επιλέξετε το δίκτυο των αεροπορικών συμμαχιών (όπως η star alliance, h sky team), έτσι ώστε να μη χάσετε ούτε ένα εκπτωτικό μίλι από τις πτήσεις σας.

Τι άλλο θέλετε; Μη χάνετε καθόλου χρόνο! Ετοιμάστε τη βαλίτσα των διακοπών σας, μπείτε στο www.myflight.gr και… πετάξτε στα ουράνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα