Κάντε ένα διάλειμμα από την καθαριότητα του σπιτιού και βάψτε τα νύχια σας με τα ωραιότερα βερνίκια της Άνοιξης!

Η μανικιουρίστ σας, όπως κι εσείς, μένει σπίτι και αυτό σημαίνει πως τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει μόνες σας να φροντίζετε τα νύχια σας. Μη σκάτε, εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά και τα tips ώστε το μανικιούρ σας να είναι άψογο. 

Παράλληλα θα σας προτείνουμε και τις ωραιότερες τάσεις της σεζόν. Τι κι αν μένετε μέσα; Αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσετε τα νύχια

σας χωρίς χρώμα. Αντιθέτως, θα σας φτιάξει η διάθεση και πιστέψτε μας θα νοιώσετε πολύ υπερήφανες με το αποτέλεσμα. 

Τα e-shops των αγαπημένων σας beauty καταστημάτων άλλωστε λειτουργούν κανονικά κι αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αποκτήστε ένα νέο βερνίκι αν δεν το έχετε ήδη.

Εμείς θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς θα πρέπει επίσης να έχετε κοντά σας όταν κάνετε μανικιούρ base και top coat ώστε να προστατεύσετε τα νύχια με το πρώτο και να “κλειδώσετε” το χρώμα με το δεύτερο.

Chanel Le Vernis Nail Colour, Open Air: Πρόκειται για την απόχρωση της λεβάντας που τη φετινή άνοιξη είναι huge trend. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και θα το λατρέψετε, είναι σίγουρο.

Essie Nail Polish, Can Dew Attitude: Το mint επανέρχεται δυναμικά και θα το δείτε παντού τους επόμενους μήνες. Είναι το αγαπημένο χρώμα των nail artists αλλά και το δικό μας.

YSL La Laque Couture, Jungle Orange: Αν αγαπάτε τις έντονες αποχρώσεις στο μανικιούρ τότε το συγκεκριμένο βερνίκι θα το λατρέψετε. Χαρίζει μια εξεζητημένη και σοφιστικέ ταυτόχρονα πινελιά.

Dior Vernis, Vibes: Εκτός απίθανο χρώμα έχει και τέλειο άρωμα. Αμέσως μόλις στεγνώσει αφήνει μια εσάνς που θυμίζει γλύκισμα. Η πράσινη απόχρωση του είναι μεγάλη τάση της φετινής σεζόν.

Tom Ford Nail Laquer, Indian Pink: Μια φούξια απόχρωση που μπορείτε να χρησιμοποιείτε από τώρα μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού. Ταιριάζει τόσο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ενώ αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο και τις ηλιοκαμένες.

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η στιγμή να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε τα beauty προϊόντα σας -Δείτε τέλειες ιδέες!

Χάλασε το μανικιούρ; Δείτε πως θα το διορθώσετε στο λεπτό

Keywords
Τυχαία Θέματα