Κάτια Ζυγούλη: Οι αποκαλύψεις για τη ζωή της με τον Σάκη Ρουβά και την πρώτη τους γνωριμία!

Η Κάτια Ζυγούλη δημιούργησε το δικό της κανάλι στο YouTube και έκανε το πρώτο της Q&A! Δέχτηκε ερωτήσεις από τους συνδρομητές της και απάντησε on camera για όλα!

Στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδάκι με τον Σάκη Ρουβά, απάντησε: “Πέμπτο παιδί λογικά δεν θα έκανα, Δεν θα άντεχα άλλο. Αλλά αν συνέβαινε ένα πιθανό όνομα για κορίτσι είναι το Άννα και για αγόρι το Αντρέας”!

Για την καθημερινότητα της με τον τραγουδιστή, εξήγησε πως ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα και αποκάλυψε τι κάνει για να περνάει χρόνο μαζί του. “Δεν

υπάρχει ρουτίνα γιατί το πρόγραμμά του είναι κάθε μέρα διαφορετικό. Αυτό που προσπαθώ είναι μια ώρα την εβδομάδα να πηγαίνουμε μαζί για φαγητό!”, ανέφερε.

Η Κάτια Ζυγούλη περιέγραψε και την πρώτη της γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος έμελλε να γίνει ο άντρας της ζωής της: “Τον συνάντησα πρώτη φορά σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Θυμάμαι η πρώτη μας στιγμή που συστηθήκαμε, έπρεπε να ποζάρουμε για να μας βγάλουν φωτογραφία και έπειτα να πάμε να καθίσουμε στο τραπέζι που έπρεπε για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Θυμάμαι πως προχωρούσα προς το τραπέζι και τσάκωσα κάποια μάτια να με κοιτούν. Μάλλον για αυτόν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο “Πρω1νό”:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Καλάβρια: Η αντίδραση των παιδιών της όταν έμαθαν για τη σχέση της με τον Αλεξάνδρου 

Ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες” θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας! 

Αλέκος Συσσοβίτης: Μιλά για το επεισόδιο με δημοσιογράφο και εξηγεί γιατί ενοχλήθηκε 

Keywords
Τυχαία Θέματα