Κι όμως! Γνωστός τραγουδιστής βάφτισε τον γιο του και δεν το κατάλαβε κανείς

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Ησαΐας Ματιάμπα, αφού τα πάει περίφημη τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή. Ο γνωστός καλλιτέχνης πριν από περίπου έξι μήνες καλωσόρισε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα του με την σύζυγό του Βασιλική Καλανιώτη. Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους και τότε ενήμεροι για το χαρμόσυνο γεγονός ήταν μόνο πολύ οικεία τους πρόσωπα.

Βλέπετε, το ζευγάρι φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και πιστεύει πως όποιος το θέλει, μπορεί να το κάνει πράξη.

Μάλιστα,

πρόσφατα ο Ησαΐας άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους, αφού αποκάλυψε ότι ο γιος του έχει ήδη βαφτιστεί. Αφορμή για την αποκάλυψη στάθηκε η ερώτηση για το όνομα του μικρού.

«Ο γιος μου είναι έξι μηνών, είναι πανέξυπνος… Μα, ο γιος μου έχει όνομα, έχει βαπτιστεί το παιδί…», είπε χαρακτηριστικά ο Ησαΐας Ματιάμπα και τότε οι δημοσιογράφοι έκαναν απανωτά τις ερωτήσεις τους.

«Είδατε που κάποια πράγματα δεν τα παίρνετε χαμπάρι. Η βάφτιση έγινε πριν ένα μήνα και το όνομα αυτού Ηρακλής! Με έκανε υπερήφανο γιατί δεν έκλαψε καθόλου όπως και εγώ», πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθαρίζει για τις φήμες που την θέλουν έγκυο: Περιμένει παιδάκι ή όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα