Λίτσα Πατέρα: Η πρόβλεψη για το δύσκολο διάστημα και το αισιόδοξο μήνυμα

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Πρω1νό, η Λίτσα Πατέρα μετέφερε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τις δύσκολες ημέρες που ζούμε.

Η ίδια χαίρει άκρας υγείας, ωστόσο λόγω των μέτρων προστασίας που έχουν πάρει στην εκπομπή, καλημέρισε την παρέα του Πρω1νού από το σπίτι της.

«Τώρα δεν έχω να πω πολλά καλά πράγματα, καθώς έλεγα ότι τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου είναι οι πιο δύσκολες μέρες. Δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα αυτά τα πράγματα. Έχω να πω αρκετά ευχάριστα

για τον Μάιο. Να μην τα κάνουμε όλα μαύρα, να τα δούμε λίγο πιο αισιόδοξα, ότι είμαστε στο σπίτι μας, στην πατρίδα μας, στον ήλιο μας και αυτό θα περάσει.

Από μεθαύριο και για τέσσερις μήνες η Αφροδίτη θα μείνει στους Διδύμους. Προσπαθούσα να αποσυμβολίσω πως οι σχέσεις θα μένουν τόσο καιρό σε φλερτ. Θα φοβόμαστε να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον, γίνονται κάποιες συζητήσεις, απιστίες. Γενικώς όμως θα είμαστε αρκετά καλά, έχουμε γερό κύτταρο και η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Αυτές τις μέρες ο Άρης αλλάζει ζώδιο, περνάει στον Υδροχόο, συναντάει τον Κρόνο, θα ακούμε πολλά για άλλα κράτη που θα κάνουν κι άλλα σχέδια για το πώς θα το ξεπεράσουμε αυτό. Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους.

Ζούμε στο peak της ιστορίας αυτής, γενικά όλοι, η οποία σιγά σιγά καταλαγιάζει και έχω να σας πω πολλά για τον Μάιο, τα οποία θα είναι ευχάριστα. Ένας τίτλος για τον Μάιο θα ήταν «Ζουζούνι θα σε νικήσουμε» και αυτό πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους και υπομονετικούς.»

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Η Φαίη μας επέστρεψε στο Πρω1νό – Όσα εκμυστηρεύτηκε για τη δοκιμασία της με τον κορονοϊό

Σε καραντίνα η Μαρία Αντωνά – Τι ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά πέθανε από κορονοϊό – Το συγκινητικό αντίο του Δήμου Βερύκιου

Keywords
Τυχαία Θέματα