Μαρία Σολωμού: Δείτε πώς έμοιαζε η ηθοποιός 25 χρόνια πριν!

Η Μαρία Σολωμού, αν και προσφάτως απέκτησε το λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται συχνά στιγμές, από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, ανήρτησε μία φωτογραφία της, την οποία είχε τραβήξει 25 χρόνια πριν, και στην οποία βλέπουμε την ηθοποιό να είναι το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή όπως τώρα. Χαρακτηριστικό είναι δε, το πλούσιο φουντωτό κατάμαυρο μαλλί της, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της: «Να ένα

κορίτσι!!! 25 χρόνια πίσω σε κάποιες διακοπές χαμογελάει ανέμελα ….φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμ, τυπωμένη σε χαρτί ,φυλαγμένη σε άλμπουμ!!! τόσο παλιά …μου λείπει αυτή η ανεμελιά, τότε που οι ευθύνες και τα προβλήματα ήταν των «μεγάλων» και Όχι δικά μας ….τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πώς θα διασκεδάσουμε το βράδυ, τότε που δεν ξέραμε «τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε», τότε που είχαμε άγνοια κινδύνου, τότε που ήταν όλα εύκολα…. την κρατάω αυτή τη στιγμή, την κουβαλάω μαζί μου, στο κουτάκι σε μια γωνία του μυαλού μου να μου θυμίζει πώς πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, σα να είναι μοναδική!!!! Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος από τέτοιες στιγμές …. μόνο χαρά, ευτυχία και πολύ πολύ υγεία παρακαλώ!!!!!!!!!!»

Δείτε την ανάρτηση της γοητευτικής ηθοποιού εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Οι καλύτερες στιγμές της βασιλικής οικογένειας για το 2018 σε ένα βίντεο από το παλάτι του Kensington!

Keywords
Τυχαία Θέματα