Τα χείλη σας σήμερα θα είναι τέλεια αν ακολουθήσετε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2019

Απόψε στις 00.00 το 2019 θα μας καλωσορίσει. Θέλω να πιστεύω ότι είστε πανέτοιμες. Έχετε αποφασίσει τι θα φορέσετε, το μακιγιάζ και το χτένισμα που θα υιοθετήσετε αλλά και το nail look. Κι αν όχι μην σκάτε. Δεν υπάρχει λόγος, εγώ είμαι εδώ και θα σας προτείνω τα ωραιότερα και πιο εύκολα, ακόμα κι αν αποφασίσετε τελευταία στιγμή να πάτε στο πάρτι.

Και αφού είμαστε ένα βήμα, στην κυριολεξία, πριν από τη νέα χρονιά μπορείτε και επίσημα να αποκτήσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2019. Και αφορά τα χείλη. Πρόκειται για

την πουδρένια όψη. Χείλη που είναι ματ και θυμίζουν έντονα το εφέ πούδρας. Τα μεγαλύτερα beauty brands έχουν ήδη φροντίσει. Έχουν λανσάρει τα ωραιότερα powder lipstick που δημιουργούν την υφή και την όψη της πούδρας στα χείλη χαρίζοντας παράλληλα τέλειο χρώμα. Και πιστέψτε με είναι τέλεια και tres chic.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσετε αφού θα ξεφύγετε από τα κλασικά λαμπερά, με glitter ή μεταλλικά κραγιόν που είναι πράγματι εντυπωσιακά και κατάλληλα για ειδικές βραδιές όπως είναι αυτή της Πρωτοχρονιάς.

Οι ειδικοί επιμένουν τα powder lips συνδυάζονται με matte look σε όλο το πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα πρέπει να είναι άψογη και βελούδινη. Στα μάτια απλώστε σκιά που ταιριάζει με το χρώμα που θα επιλέξετε στα χείλη. Αν αυτό είναι το κόκκινο τότε έχω καλά νέα: Μπορείτε να εφαρμόσετε ότι απόχρωση σκιάς θέλετε όπως για παράδειγμα γαλάζια, πράσινη ή γκρίζα που κάνουν αντίθεση αλλά και nude ή γήινες. Καλό είναι να αποφύγετε τις έντονες λάμψεις και τo shimmer φινίρισμα γιατί αν δεν είστε make up artist υπάρχει περίπτωση το αποτέλεσμα να είναι μια μικρή καταστροφή και δεν το θέλουμε μέρα που είναι. Σωστά;

Κρατάτε λοιπόν τις ισορροπίες όσο αφορά την υφή και παίζετε με το χρώμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε εντυπωσιακές και υπέροχες αρκεί να επιλέξετε ένα από τα powder lipsticks που ακολουθούν:

Shiheido Modern Matte Powder Lipstick, Night Life

NYX Powder Puff Lippie Powder Lip, Pop Quiz

Maybelline New York Lipstick Color Sensational Powder Matte, Cruel Ruby

Erre Due Express Powder Lip Color, Pink

Chanel Rouge Allure Liquid Powder Matte Lip Color, Radical

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο απροσδόκητα beauty trends του 2018

Τα rose gold βερνίκια νυχιών είναι τέλεια για το Πρωτοχρονιάτικο party

Keywords
Τυχαία Θέματα