Μετά από ένα minimal καλοκαίρι, λέμε ναι στα έντονα χρώματα: Η νέα συλλογή της Antica Murrina ήρθε για να κάνει το χειμώνα μας πιο φωτεινό!

Τα κοσμήματα είναι χωρίς καμία αμφιβολία… οι καλύτεροι φίλοι σας και όλες ξέρετε πως από μερικά από τα ωραιότερα που κυκλοφορούν στην αγορά ανήκουν στην αγαπημένη εταιρεία Antica Murrina και είναι όλα κατασκευασμένα από το διάσημο γυαλί Murano. Αυτό τα κάνει υπέροχα, μοναδικά, ιδιαίτερα και κλασικά, αφού μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με τα πάντα, ανεξάρτητα από τις… επιταγές της μόδας.

Σήμερα σας έχουμε ένα τέλειο νέο που θα

σας γεμίσει χαρά. Αναφερόμαστε στην καινούργια συλλογή της Antica Murrina, “F/W 2017/18 Lagoon of Venice” που αποτελείται από 6 επιμέρους σειρές, καθεμιά από τις οποίες έχει πάρει το όνομά της από ένα από τα νησάκια που βρίσκονται στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας! “Certosa”, “Crevan”, “Mazzorbo”, “Torcelo”, “Poveglia”, “Vignole” και είναι όλα γεμάτα χρώματα -ναι, τέλος στο ιδιαίτερα minimal καλοκαίρι.

Μερικά από τα κυρίαρχα στοιχεία της καινούργιας συλλογής της Antica Murrina είναι: Φύλο Χρυσού 24Κ, φύλο ασήμι, ανοξείδωτο ατσάλι και το ιδιαίτερο gloss effect, ενώ αυτό που τα κάνει ακόμα πιο τέλεια, γι’ αυτό άλλωστε και αποτελούν αδυναμία σας, είναι οι πολύ προσιτές τους τιμές.

Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας:

POVEGLIA BRACELET T TOP

CREVAN NECKLACE L LONG

TORCELLO EARRINGS PT DANGLING TOP

CREVAN EARRINGS B BASIC

VIGNOLE NECKLACE G CHOKER

CREVAN BRACELET T TOP

POVEGLIA NECKLACE G CHOKER

TORCELLO NECKLACE L LONG

POVEGLIA BRACELET M MINIMAL

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο επίσημο site της Antica Murrina.

Μια ματιά ακόμα: Η νέα συλλογή Smeralda της Antica Murrina ήρθε για να απογειώσει το στυλ μας -Τέλεια κοσμήματα σε μπλε, κόκκινο και τιρκουάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα