Μια εσάνς για femme fatale

Όλες μας έστω και για ένα βράδυ θέλουμε να μεταμορφωθούμε σε femme fatale. Ακόμα κι αν είναι μόνο εικονικό. Με ένα κόκκινο βελούδινο φόρεμα με θανατηφόρο σκίσισμο στο πλάι ή ανοιχτή πλάτη; Με ένα χτένισμα που θυμίζει την Rita Hayworth; Με το άρωμα μας;

Και σ’ αυτό ακριβώς το σημείο έχω να σας πω ότι το άρωμα που θα σας δώσει την εσάνς της μοιραίας γυναίκας το βρήκα. Και δεν θα το κρατήσω μυστικό. Είναι η συλλεκτική έκδοση του Carolina Herrera Good Girl

και ονομάζεται Good Girl Collector Velvet Fatale.

Είναι το γνωστό μπουκάλι σε σχήμα στιλέτου αλλά σε κόκκινο βελούδο αυτή τη φορά με σκοπό να δώσει έμφαση στον αισθησιασμό του αρώματος. Το νέο μπουκάλι προσδίδει μια νέα διάσταση στο Oriental Floral άρωμα που έχει στη βάση του νότες από γιασεμί και από Haba Tonka.

“Κάθε άρωμα έχει τη δική του ιστορία. Το Good Girl απευθύνεται στην ανεξάρτητη γυναίκα που η δύναμή της πηγάζει από τη θηλυκότητά της. Το Velvet Fatale παροτρύνει κάθε γυναίκα να ζήσει την τολμηρή ζωή που ονειρεύεται’’, αναφέρει η Carolina Herrera de Baez, δημιουργική διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera από το 1997. Και συνεχίζει: “Το κόκκινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα: είναι διασκεδαστικό, έντονο και αινιγματικό… συμβολίζει το πάθος, την αγάπη και τη χαρά για τη ζωή. Επιπλέον, είναι ένα από τα εμβληματικά χρώματα του Οίκου και αντιπροσωπεύει τις αξίες μας’’.

Πρόσωπο της καμπάνια τους αρώματος είναι η Karlie Kloss η οποία πρωταγωνιστεί σε ένα video με κινούμενα σχέδια. Και ναι εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι υποδύεται την Jessica από την ταινία “Who framed Roger Rabbit?”. Το κοινό είναι μαγεμένο από τον αισθησιασμό και την αυτοπεποίθηση της Kloss και την χειροκροτά. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη κόκκινα φιλιά και η Kloss με τα ψηλά της τακούνια και με τα μαλλιά της μπούκλες θυμίζει σταρ του Χόλυγουντ. Όλα αυτά διαδραματίζονται υπό τη μελωδία του μαγευτικού soundtrack του Chris Isaak, Baby Did a Bad Bad Thing.

“Όσα ψηλοτάκουνα παπούτσια και εάν έχουμε, δεν είναι ποτέ αρκετά. Αντικατοπτρίζουν τη πολύπλευρη προσωπικότητά μας, γι’ αυτό έχουμε τόσα πολλά ζευγάρια. Το Velvet Fatale αναδεικνύει τη μοιραία γυναίκα που κρύβουμε μέσα μας, μας ενθαρρύνει και μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ θηλυκές. Είναι το απόλυτο όπλο αποπλάνησης!”, συνοψίζει η Carolina Herrera De Baez. Το νέο συλλεκτικό μπουκάλι αποτελεί φόρο τιμής στη γυναικεία δύναμη.

Χίλια δίκια έχει δεν μπορώ να το αρνηθώ.

Διαβάστε ακόμη:

Δέιτε τα 6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φαίνεται το φον ντε τεν σαν δεύτερο δέρμα

Η τέλεια επιδερμίδα της Nicole Kidman οφείλεται στα βήματα περιποίησης που ακολουθεί πιστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα