Τα 5 make up trends που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγει η χρονιά

Απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες μέχρι το τέλος του 2018 και σύμφωνα με τους make up artists είναι η τελευταία ευκαιρία να υιοθετήσουμε τα 5 σημαντικότερα make up trends, αν δεν το έχουμε κάνει ήδη. Πρόκειται για εκείνα που συζητήθηκαν περισσότερο και τα είδαμε στις celebrities. Σε γιορτινή διάθεση είμαστε, αρχή της εβδομάδας είναι, στολισμένα τα πάντα, γιατί όχι λοιπόν; Κάποια από αυτά επιτρέπονται και στο γραφείο. Τα πιο minimal φυσικά.

Ας τα δούμε

Pop Colors: Τα έντονα και ζωηρά χρώματα ήταν το μεγάλο trend της χρονιάς. Αν δε το τολμήσατε μέχρι τώρα, κακώς, πολύ κακώς. Αλλά ποτέ

δεν είναι αργά. Υπάρχουν δύο Παραμονές που θα μπορούσατε να απλώσετε για παράδειγμα μια κίτρινη σκιά στα βλέφαρα. Την συνδυάζετε με ροζ κραγιόν και ρουζ.

Τα χείλη λάμπουν (και όχι δεν εννοούμε τύπου glitter): Το λιπ γκλος επανήλθε και μάλιστα σε ροζ ή διάφανες εφηβικές αποχρώσεις. Άλλωστε αυτό ήταν το θέμα του trend. Επιστροφή στην παιδικότητα. Αν το συνδυάσετε με μια ροζ σκιά ή με ένα winged eyeliner θα είστε σκέτες κούκλες.

Less is more: Μίνιμαλ και διακριτικό μακιγιάζ αλλά παράλληλα glam και λαμπερό. Ναι φυσικά και γίνεται. Για δείτε την Blake Lively! Θα δώσετε μεγαλύτερη βάση στη…βάση. Ένα έξτρα ενυδατικό φον ντε τεν με απαλούς ιριδισμούς είναι ότι καλύτερο. Χείλη, μάτια και ζυγωματικά θα χρειαστούν μια μικρή δόση χρώματος.

Μοβ ο πρωταγωνιστής του Χειμώνα: Αναμφισβήτητα έκλεψε την παράσταση. Από το μοβ της λεβάντας μέχρι το βαθύ και σκοτεινό είχαν την τιμητική τους, με τη Rihanna να το αποθεώνει. Ακολουθήστε το έτερο trend της χρονιάς, τη μονοχρωμία. Που σημαίνει ότι επιλέγεται το ίδιο χρώμα στα χείλη.

Λαμπερό Φινίρισμα: Μια τελική πινελιά με την κατάλληλη πούδρα θα σας χαρίσει το τέλειο look. Φροντίστε να έχει απαλούς ιριδισμούς και να την απλώσετε με ένα μεγάλο πινέλο στα σημεία-κλειδιά του προσώπου. Ζυγωματικά και μέτωπο.

Διαβάστε ακόμη:

Ενός λεπτού σιγή για το τελειότερο χτένισμα που είδαμε στο show του οίκου Chanel!

Ξεχάστε ότι ξέρατε και δείτε νέους τρόπους να φοράτε glitter make up

Keywords
Τυχαία Θέματα